Wie Zijn Wij

Personal Training & Bootcamp in Amsterdam

Waarom je bij YourGoals in 12 weken tijd die energieke fitte vrouw wordt, die je altijd al wilde zijn.

  • Pas je je kleren niet meer?
  • Ben je niet gelukkig met je eigen spiegelbeeld?
  • Voel je je futloos en heb je behoefte aan meer energie?
  • Wil je meer tijd en aandacht aan jezelf besteden?
  • Voelt het alsof je weinig controle over je leven en gezondheid hebt?
  • Neem je jezelf steeds voor om te gaan sporten, maar doe je het niet?
  • Of maak je steeds een frisse start, maar lukt het volhouden niet?

Kortom: zit je niet lekker in je vel? En ervaar je geen controle over je gezondheid en je leven?

Als geen ander weet ik hoe het is. Met Your Goals heb ik daar een oplossing voor gevonden, ik ben zelf ook een vrouw en weet hoe het is om geen controle te ervaren over mijn gezondheid en leven.

Daarom heb ik het heft in eigen hand genomen en heb ik een lifestyle ontwikkeld die daarvoor zorgt.

Wil jij ook het heft in eigen handen nemen? En aan het einde van de dag energie overhouden?

Vraag dan nu een gratis intake aan

Gratis intake

Dmv circuit training train je op een speelse en ontspannen manier. Maar ondertussen ga je tot je max.

Marianne

Een goede 50 minuten workout met leuke afwisselende oefeningen waar je fit van wordt.

Willemijn

Lekker buiten sporten, veel variatie in oefeningen met een goede afwisseling tussen conditie, kracht & lenigheid; alles komt aan bod.

Mark

Het begon bij mijn moeder

Mijn moeder was een krachtige, gezonde en sterke vrouw; ze heeft me geleerd op eigen benen te staan, liefde voor mezelf te voelen en dicht bij mezelf te blijven. Ze was een rolmodel voor mij, een onuitputtelijke bron van energie en liefde. Tot ze onverwachts ernstig ziek werd. Ik was toen tweeëntwintig.

De jaren die hierop volgde ondersteunde ik haar waar ik kon. Ik ging mee naar ziekenhuis- en doktersafspraken, week niet van haar zijde. Maar ondanks de vele ziekenhuisopnamen bleef haar situatie verslechteren. Ik voelde me machteloos en angstig; om zelf ziek te worden, om de controle over mijn leven te verliezen, om haar te verliezen.
 Om deze angst de baas te zijn ging ik excessief sporten en gaf mezelf restricties omtrent mijn eet- en leefgedrag; ik dronk geen alcohol meer, at alleen nog biologisch en verbande toegevoegde suikers uit mijn dieet. Was ik voorheen fervent liefhebber van feestjes, spendeerde ik nu al mijn vrije uurtjes in de kickboks- en krav magaschool. Zolang ik de controle had over mijn gezondheid, hield ik de angst in bedwang.

Ondanks alle medische zorg overleed mijn moeder. Ik was toen vijfentwintig en net begonnen aan de sportopleiding aan het CIOS. Uit angst mijn eigen verdriet onder ogen te komen, trok ik de teugels nog strakker aan; ik ging nog meer sporten; at nog gezonder. Maar hoe gezonder ik fysiek werd, des te slechter ging het mentaal met me. Ik kwam mijn bed niet meer uit, was apathisch. Voorheen hielp mijn moeder me door dit soort momenten heen. Nu moest ik het zelf doen en ik wist niet waar ik moest beginnen.

Na een aantal maanden zocht ik hulp.

Eerst bij een therapeut, maar ik merkte dat de manier van klassieke therapeuten enorm cognitief en theoretisch gefocused zijn. Ik ben pragmatischer ingesteld en besloot na vier therapiesessies het over een andere boeg te gooien. Ik vond een coach wie ik leerde de kracht in mezelf te hervinden.

Ik leerde belangrijke lessen tijdens deze coaching sessies; zo geloof ik nu dat je niet alles alleen hoeft te doen in het leven, dat hulp vragen mag – dat de hulp van een ander je juist verder kan brengen. Ik heb geleerd naar mijn eigen behoeften te luisteren en grenzen aan te geven, naar andere, maar ook naar mezelf toe.

Deze lessen pas ik inmiddels niet alleen meer op mijn leven toe, maar ook tijdens de trainingssessies met YourGoals. De trainingen zijn fysiek en zullen jouw doelen ( afvallen; een gezonder leefstijl; meer energie krijgen, etc.) helpen verwezenlijken, maar ik vind het net zo belangrijk – al dan niet belangrijker – om me te richten op jou, als mens.

Samen zullen we jouw behoeften en grenzen opzoeken, onderzoeken en – waar nodig en gewenst – verleggen, zodat we een trainingsvorm vinden die echt bij jou past, waar je plezier uit haalt en die vol te houden is. Samen creëren we balans in je leven. YourGoals is Your Life.

Vraag nu een gratis intake aan

Gratis intake