×

Wie Zijn Wij

YourGoals - wie ben ik

Mijn naam is Miou, en ik ben YourGoals. Ik ben opgeleid aan het CIOS, en richtte ... jaar geleden YourGoals op. Inmiddels heb ik al honderden vrouwen (en mannen trouwens ook) geholpen bij het behalen van hun doelen. Als Personal Trainer, in mijn bootcamp lessen en ook met voedings- en leefstijl advies in Amsterdam. Dat is waar ik gelukkig van word. 

Het begon bij mijn moeder

Mijn moeder was een krachtige, gezonde en sterke vrouw; ze heeft me geleerd op eigen benen te staan, liefde voor mezelf te voelen en dicht bij mezelf te blijven. Ze was een rolmodel voor mij, een onuitputtelijke bron van energie en liefde. Tot ze onverwachts ernstig ziek werd. Ik was toen tweeëntwintig.

De jaren die hierop volgde ondersteunde ik haar waar ik kon. Ik ging mee naar ziekenhuis- en doktersafspraken, week niet van haar zijde. Maar ondanks de vele ziekenhuisopnamen bleef haar situatie verslechteren. Ik voelde me machteloos en angstig; om zelf ziek te worden, om de controle over mijn leven te verliezen, om haar te verliezen.
Om deze angst de baas te zijn ging ik excessief sporten en gaf mezelf restricties omtrent mijn eet- en leefgedrag; ik dronk geen alcohol meer, at alleen nog biologisch en verbande toegevoegde suikers uit mijn dieet. Was ik voorheen fervent liefhebber van feestjes, spendeerde ik nu al mijn vrije uurtjes in de kickboks- en krav magaschool. Zolang ik de controle had over mijn gezondheid, hield ik de angst in bedwang.

Ondanks alle medische zorg overleed mijn moeder. Ik was toen vijfentwintig en net begonnen aan de sportopleiding aan het CIOS. Uit angst mijn eigen verdriet onder ogen te komen, trok ik de teugels nog strakker aan; ik ging nog meer sporten; at nog gezonder. Maar hoe gezonder ik fysiek werd, des te slechter ging het mentaal met me. Ik kwam mijn bed niet meer uit, was apathisch. Voorheen hielp mijn moeder me door dit soort momenten heen. Nu moest ik het zelf doen en ik wist niet waar ik moest beginnen.

Na een aantal maanden zocht ik hulp

Eerst bij een therapeut, maar ik merkte dat de manier van klassieke therapeuten enorm cognitief en theoretisch gefocused zijn. Ik ben pragmatischer ingesteld en besloot na vier therapiesessies het over een andere boeg te gooien. Ik vond een coach wie ik leerde de kracht in mezelf te hervinden.

Ik leerde belangrijke lessen tijdens deze coaching sessies; zo geloof ik nu dat je niet alles alleen hoeft te doen in het leven, dat hulp vragen mag – dat de hulp van een ander je juist verder kan brengen. Ik heb geleerd naar mijn eigen behoeften te luisteren en grenzen aan te geven, naar andere, maar ook naar mezelf toe.

Zo groeide mijn passie voor coaching - en daaruit YourGoals

Deze lessen pas ik inmiddels niet alleen meer op mijn leven toe, maar ook tijdens de trainingssessies met YourGoals. De trainingen zijn fysiek en zullen jouw doelen ( afvallen; een gezonder leefstijl; meer energie krijgen, etc.) helpen verwezenlijken, maar ik vind het net zo belangrijk – al dan niet belangrijker – om me te richten op jou, als mens.

Samen zullen we jouw behoeften en grenzen opzoeken, onderzoeken en – waar nodig en gewenst – verleggen, zodat we een trainingsvorm vinden die echt bij jou past, waar je plezier uit haalt en die vol te houden is. Samen creëren we balans in je leven. YourGoals is Your Life.
Ben jij klaar om Yóur Goals in kaart te brengen?
Vraag nu een gratis intake aan
Gratis intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram