Personal Training

Lichaam en geest zijn nauw verbonden met elkaar. Daarom geloven we bij YourGoals heilig in een combinatie van fysieke training, op maat gesteld voedingsadvies en mentale coaching. Samen werken we aan de meest energieke, frisse, gelukkige versie van jezelf.

Wil je meer energie? Afvallen of strakker worden? Of kamp je met een specifiek gezondheidsprobleem of wil je weer langzaam beginnen met sporten na een langdurige blessure? Met YourGoals Personal Training wordt jouw doel ons doel.

Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw intrinsieke motivatie. Bij YourGoals zijn we van mening dat er pas vooruitgang geboekt kan worden zodra het duidelijk is wáárom je jouw doelen hebt. Wat schuilt er achter de wens om gewicht te verliezen, strakker of fysiek sterker te worden? Heb je misschien het gevoel dat je de laatste tijd de controle over je leven bent verloren en wil je deze terug? Wil je meer eigen- en zelfwaarde of heb je teveel innerlijke stress? Wat is het dat je eigenlijk wilt bereiken?
Wij gaan samen met jou aan de slag om een trainingsprogramma en voedingsadvies te creëren dat bij jouw leven aansluit. Een programma dat aansluit op jouw persoonlijke wensen, een programma waar je blijvend gemotiveerd van wordt. Zodat je binnen no time met enthousiasme en plezier jouw gewenste resultaten boekt.
Lijkt het je leuk om te beginnen met Personal Training, maar vind je het gezelliger om dit samen met een ander te doen en vind je de bootcamp training net wat te massaal? Probeer Small Group Training. Het is geheel gelijk aan personal training, dit betekent dat er, net als bij PT, metingen worden gedaan en een persoonlijk trainingsschema wordt gemaakt. Je ook voedingsadvies en coaching krijgen. maar dan voor slechts een fractie van de prijs van de Personal Training-pakketten.

Dit is wat je kunt verwachten tijdens een Personal Trainings sessie met YourGoals:

  • Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in de open buitenlucht.
  • Een uur dat geheel focused is jou. Binnen dit uur gaan we boksen, HIIT (High Intensity-Interval Training), touwtje springen en maken we gebruik van kettebells, TRX Suspension, elastiek en eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken, duwen.
  • 24/7 Begeleiding – Zo zorgen we er voor dat je altijd binnen drie uur antwoord krijgt op jouw gestelde vraag via WhatsApp.
  • Iedere maand een meting om de voortgang bij te houden. Deze meting bestaat uit een fittest met kracht- en conditieonderdelen, het opmeten van je vetpercentage en de omvang.
  • Veel lol en plezier en een voldaan en energiek gevoel aan het eind van de training.

Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende intake aan! Samen bekijken we de mogelijkheden om jouw wens werkelijkheid te laten worden.

Klik hier voor meer informatie

Miou zorgt iedere week voor een ideale combinatie van een serieuze work out en ontspanning

Mark
Ik zie bootcampen met Miou als het ultieme sportuurtje om de week mee te beginnen! Het voelt als een uur buitenspelen waarin alle spieren goed aan het werk worden gezet. Er is ruimte bij Miou voor een praatje tussendoor, maar als je beter je best moet doen hoor je het ook. Het moet voor mij alleen wel minimaal 5 graden zijn
Laura
Miou is een leuke en bevlogen coach. Ze begeleidt je actief en enthousiast en weet iedereen persoonlijk uit te dagen. Ik vind het een feest om twee keer per week in het Westerpark te sporten onder haar begeleiding.
Piet