×

PERSONAL TRAINING IN AMSTERDAM voor vrouwen

Samen bereiken we jouw doelstellingen. Wil jij graag afvallen, je fitter voelen of heb je een wedstrijd waar je klaar voor wilt zijn? Meld je vandaag aan voor de gratis intake waar we praten over jouw doelstelling, hoe we daar kunnen komen en hoe jou daarbij kan helpen. 

OP MAAT GEMAAKT VOEDINGS- EN TRAINING ADVIES - VOOR LANGDURIG RESULTAAT

 

COMBINATIE VAN SLIM WERKEN EN PLEZIER 

 

FLEXIBLE ABONNEMENTEN, GEEN KLEINE LETTERTJES

 

VOOR LANGDURIG RESULTAAT

 

GEGARANDEERDE RESULTATEN

START VANDAAG MET
EEN GRATIS INTAKE.
Ik werk 1-op-1 met vrouwen of in kleine groepjes. Train jij liever alleen of met een vriendin? Laat het me hier onder weten en dan passen we de intake daarop aan.
Ooopsie, een fout was gevonden terwijl we je informatie probeerde te verzenden...
Home
/
Personal Training

MIOU WERKT SAMEN MET -

ZIJ VINDEN HET SUPER TOF

YourGoals helpt mij
met my goals.
De trainingen van Miou zijn afwisselend en nooit saai. Ze weet iedereen persoonlijk te motiveren en hun eigen doelen te bereiken. Door de laagdrempeligheid van de lessen wil je juist komen als je even niet lekker in je vel zit, want Miou sleept je daar gelijk weer uit
- Puck
De Fit & Safe trainingen
van Miou brengen enorm
veel positiviteit in mijn
leven.
Miou is een betrokken en energieke coach die elke training gevarieerd weet te maken en je stimuleert om telkens tot het uiterste te gaan.
- Janneke
De Fit & Save training
is een geweldige
combinatie van Bootcamp
en zelfverdediging.
Je werkt in de training aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel dat ik zelfverzekerder ben en lekkerder in mijn vel zit.
- Lisanne
voor vrouwen

Personal training - fysiek én mentaal

Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw intrinsieke motivatie. Bij YourGoals zijn we van mening dat er pas vooruitgang geboekt kan worden zodra het duidelijk is wáárom je bepaalde doelen hebt.
Wat schuilt er achter de wens om gewicht te verliezen, strakker of fysiek sterker te worden? Heb je misschien het gevoel dat je de laatste tijd de controle over je leven bent verloren en wil je deze terug? Wil je meer eigen- en zelfwaarde of heb je teveel innerlijke stress? Door duidelijk in kaart te brengen wát jij wilt bereiken, maken we een plan over hóe we dat gaan doen. Samen.

Wij gaan samen met jou aan de slag om een trainingsprogramma en voedingsadvies te creëren dat bij jouw leven aansluit. Een programma dat aansluit op jouw persoonlijke wensen, een programma waar je blijvend gemotiveerd van wordt. Zodat je binnen no-time met enthousiasme en plezier jouw gewenste resultaten boekt.

Jouw personal trainer in Amsterdam gaat voor een persoonlijke aanpak

Dit is wat je kunt verwachten tijdens een Personal Training sessie met YourGoals:
  • Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in de buitenlucht. Door afwisseling houden we het leuk.
  • Een uur dat geheel gericht is op jou. Binnen dit uur gaan we boksen, HIIT (High Intensity-Interval Training), touwtje springen en maken we gebruik van kettebells, TRX Suspension, elastiek en eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken, duwen.
  • 24/7 Begeleiding – Zo zorgen we er voor dat je altijd binnen drie uur antwoord krijgt op jouw gestelde vraag via WhatsApp.
  • Iedere maand een meting om de voortgang bij te houden. Deze meting bestaat uit een fittest met kracht- en conditieonderdelen, het opmeten van je vetpercentage en de omvang.
  • Veel lol en plezier! Na de training ga je met een voldaan en energiek gevoel naar huis.
voor vrouwen
voor vrouwen

Personal training - fysiek én mentaal

Tijdens personal training word je begeleid door een professionele fitness instructeur - een personal trainer. Het ‘personal’ in personal training betekent dat alles helemaal op jou is afgestemd. Dat betekent dat er speciaal voor jou een trainingsschema opgesteld wordt. Hoe dat schema eruit ziet is afhankelijk van de doelen die je stelt. Sommige trainers gaan nog een stapje verder, en geven je ook advies over voeding en mentale kracht. Bij YourGoals horen we bij die laatste groep! Om je lichamelijk fit te voelen, moet je het totaalplaatje in orde hebben. Daar helpen we je bij!

FAQs

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen 1-op-1 met een trainer wil werken aan gestelde doelen. Op deze manier zul je sneller resultaat boeken. En dan kun je denken aan doelen als afvallen, fitter worden, meer energie krijgen of meer zelfvertrouwen krijgen. Personal training is duurder omdat je alle tijd en aandacht van de trainer krijgt. Het is een investering in jezelf.

Hoeveel kost personal training?

Personal training is er vanaf €49,99 per training. Dus de kosten per maand zijn afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen, hoeveel begeleiding je wilt en hoelang je wilt investeren.

Wat is het voordeel van trainen met een personal trainer?

Een van de belangrijkste voordelen van trainen met een personal trainer is dat een personal trainer opgeleid is om anderen te leren hoe te trainen en te bewegen.

Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor jou doelen, is de kans kleiner dat je deze doelen gaat halen. Een simpel voorbeeld: Heb je als doel afvallen, en je doet alleen maar cardio-oefeningen, dan ga je je doel niet bereiken!

De uitleg en het corrigeren bij de uitvoering van oefeningen is heel belangrijk om het risico op blessures te verminderen. Veel mensen raken geblesseerd omdat ze niet weten hoe oefeningen goed uitgevoerd moeten worden. Dus het hebben van een personal trainer die je corrigeert en laat zien hoe een oefening goed uitgevoerd moet worden helpt je om zoveel mogelijk uit de trainingen te halen.

Iedereen is anders, iedereen heeft een ander doel, een ander verleden en andere kennis over trainen. En juist een personal trainer kan je niveau bepalen en je vanuit daar helpen om je doelen te halen. Of je nu voor het eerst in je leven gaat sporten of dat je regelmatig wedstrijden doet.

Een personal trainer is jou stok achter de deur. Je hebt altijd een afspraak staan die je niet zo maar kan afzeggen. Een traject met een personal trainer is een investering in jezelf. Of je nu 5 of 20 kg wilt afvallen. Je gaat aan de slag met haalbare en realistische doelen waardoor je je einddoel sneller zal halen. En zie je het even niet zitten is je personal er voor jou om je te blijven motiveren om te werken aan je doelen

Ben ik fit genoeg om te trainen met een personal trainer?

Ja zeker weten, iedereen is fit genoeg voor een personal trainer. Dat is namelijk het fijne aan een personal trainer. De trainingen worden volledig gemaakt naar jou niveau en jou doelen

Hoe ziet een personal training sessie eruit?

De inhoud van een training is sterk afhankelijk van de doelen die jij gesteld hebt. Daarom een voorbeeld van hoe een training eruit zou kunnen zien. Je begint altijd met een warming-up. Gevolgd door een circuit met verschillende kracht en conditieoefeningen, zoals squatten, push-ups, touwtje springen en planken. En daarna gaan de bokshandschoenen aan en gaan we aan de slag met boksen en zelfverdedigingstechnieken. Om af te sluiten met een cooling-down.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Personal training adviseer ik 1-3 keer in de week. En je wilt in ieder geval 3-4 keer in de week aan het sporten zijn of intensief in beweging. Dus je kunt de personal training goed combineren met een extra trainingsschema of een flinke wandeling, hardlopen of iets dat bij jou past.

Hoelang duurt een trainingssessie?

Een trainingssessie is 60 minuten

Wat zijn de kwalificaties van de trainers bij YourGoals?

Alles trainers hebben minstens en Sport&Bewegen niveau 4 opleiden, ALO of vergelijkbaar in combinatie met aanvullende certificaten zoals: AALO fitness trainer, Strength coach Eleiko, Functional trainer Eleiko, Voedingsdeskundige Chivo, NASM, MILO. Als trainers blijven we ook ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en mentale ondersteuning.

Wat neem ik mee naar een training?

Een flesje water en eventueel een handdoek. Verder trek je schoenen en kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen en neem je voor de zekerheid een regenjas mee. In nederland weet je het maar nooit met de buien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake gesprek?

Je kunt het contact formulier invullen boven aan de pagina. Of stuur een WhatsApp of mail, dan plannen we zo snel mogelijk iets in.

Kan ik samen met iemand anders trainen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt met maximaal 4 personen samen trainen met personal training. Het trainen samen met vrienden, partner of familie kan je extra stimuleren om te blijven werken aan je doelen. Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden voor de doelen die jullie gesteld hebben. En op deze manier wordt personal training ook iets goedkoper omdat je een deel van de kosten deelt.

Hoelang moet ik trainen om mijn doel te behalen?

Dit hangt heel erg af van de doelen die je gesteld hebt. Bij YourGoals adviseren wij om voor tenminste 3 maanden een investering aan te gaan. Omdat je lichaam 8-12 weken nodig heeft om een verschil te gaan zien. En daarna is het vooral belangrijk om een leefstijl te creëren en daar is ook minstens 3-6 maanden voor nodig.

Wat kan ik verwachten bij YourGoals?

Bij de personal training van YourGoals zullen we aan de slag gaan met je hele lichaam en dan het lichamelijke aspect maar ook het mentale. We gaan kijken naar je hele leven. Naar je slaap, naar je rustmomenten, je vrije tijd, je werk, je thuissituatie, hoe beweeg je, hoe eet je. Naar het complete plaatje. Doordat we letterlijk in beweging komen tijdens de trainingen zal er veel meer er omheen ook in beweging komen. En samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans in je leven. Waar je tijd maakt om te sporten, gezond te eten en waar je tijd voor jezelf maakt.

De trainingen zullen altijd afwisselend en leuk zijn. Een combinatie van hard werken en plezier. We zorgen voor een leefstijl verandering. Je gaat niet op dieet, je krijgt geen voedingsschema’s en je wordt niet gedrild.
Je wordt met veel liefde begeleid om gezondere keuzes te maken die passen bij jou leven en situatie. Wij kiezen niet voor de quick fix, maar voor een verandering voor altijd.

BEKIJK ONZE FIT & SAFE VIDEO

WHAT ZEGGEN DE FIT & SAFE VROUWEN

Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals.
 Combineer HIIT met zelfverdeHdiging. Ideaal voor fitte vrouwen die aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.
Meld je nu aan voor de intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram