×
Meld je vandaag aan voor een

GRATIS INTAKE

Jouw personal trainer in Amsterdam zorgt voor een programma dat op jouw lijf en jouw doelen is afgestemd. Samen gaan we ervoor! 
Personal training is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, maar dat liever samen met een professional doet. Zo haal je jouw doelen op een veilige én snelle manier.

WERK AAN JE LIJF, CONDITIE & ZELFVERTROUWEN

 

GECERTIFICEERDE TRAINER, VEILIG TRAINEN

 

FLEXIBLE ABONNEMENTEN, GEEN KLEINE LETTERTJES

 

GEGARANDEERDE RESULTATEN

START VANDAAG MET
EEN GRATIS INTAKE.
Maximaal 12 vrouwen per groep
An error occur while processing...
Home
/
Personal Trainer Amsterdam

WIJ WERKEN SAMEN MET:

ZIJ VINDEN HET SUPER TOF

YourGoals helpt mij
met my goals.
De trainingen van Miou zijn afwisselend en nooit saai. Ze weet iedereen persoonlijk te motiveren en hun eigen doelen te bereiken. Door de laagdrempeligheid van de lessen wil je juist komen als je even niet lekker in je vel zit, want Miou sleept je daar gelijk weer uit
- Puck
De Fit & Safe trainingen
van Miou brengen enorm
veel positiviteit in mijn
leven.
Miou is een betrokken en energieke coach die elke training gevarieerd weet te maken en je stimuleert om telkens tot het uiterste te gaan.
- Janneke
De Fit & Save training
is een geweldige
combinatie van Bootcamp
en zelfverdediging.
Je werkt in de training aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel dat ik zelfverzekerder ben en lekkerder in mijn vel zit.
- Lisanne

Personal trainer in Amsterdam

Personal training is al lang niet meer alleen voor de ‘happy few’. Als je traint voor een bepaald doel, kampt met een gezondheidsprobleem of een blessure had, of gewoon persoonlijke motivatie wil, is het ook voor jou. Júist voor jou! Lees alles over hoe het werkt, wat de voordelen zijn en maak meteen kennis met jouw personal trainer in Amsterdam!
voor vrouwen
voor vrouwen

YourGoals - bereik jouw doelen met een personal trainer in Amsterdam

Met YourGoals Personal Training wordt jouw doel ons doel. We gaan op zoek naar jouw motivatie. Het wordt veel makkelijker om vooruitgang te boeken wanneer de doelen helder zijn. Je hebt een duidelijk streven, en de vooruitgang kun je letterlijk meten. Omdat personal training helemaal op jou is toegespitst, werken we continue toe naar het behalen van die doelen.

Personal training is fysiek en mentaal

Lichaam en geest zijn nauw verbonden met elkaar. Daarom geloven we bij YourGoals Amsterdam heilig in een combinatie van fysieke training, voedingsadvies op maat en mentale coaching. Die zijn allemaal met elkaar verbonden, en door alles in balans te brengen, geef je jezelf de grootste kans om je doelen te bereiken. En ook blijvend te houden. Met een personal trainer pak je dat allemaal aan.
voor vrouwen
voor vrouwen

De doelen die je met personal training in Amsterdam kunt aanpakken

De doelen zijn natuurlijk sterk persoonlijk. We werken aan lichaam en geest. Je wordt hierdoor langzaamaan sterker, maar ook zelfverzekerder. Doelen die we vaak tegenkomen - en met succes behaald hebben - zijn bijvoorbeeld:

* Afvallen
* Herstellen van een blessure
* Een bepaald probleemgebied aanpakken
* Er goed uitzien in zwemkleding (strakker worden)
* Meer energie krijgen
* Een stok achter de deur hebben om daadwerkelijk te gaan sporten (een afspraak met je trainer)

In 12 weken fit met personal training

In 12 weken boek je enorme vooruitgang, zeker als je 2-3 keer in de week traint, goed slaapt en gezond eet. De oefeningen worden afgestemd op jouw doel, maar de resultaten zijn al snel zichtbaar. De meeste trainingsplannen maken we dan ook voor een periode van 3-6 maanden. Je mag altijd eerder stoppen, maar de meeste mensen hebben dan de smaak juist te pakken.
voor vrouwen
voor vrouwen

Hoe zien die 12 weken eruit?

We beginnen met een intake gesprek, dat trouwens gratis is. Hier stellen we doelen en doen we eventueel een vetmeting/omvangmeting. Vervolgens doen we een training samen, zodat ik kan zien hoe jij beweegt. Dit combineer ik meestal met een fittest, waarbij we kijken wat jouw niveau is qua kracht en conditie.
Vervolgens kun je kiezen hoe vaak je zou willen trainen. Ik combineer de trainingen het liefst met boksen/zelfverdediging (voor het mentale deel) maar dit is aan jou.

Voeding als onderdeel van je trainingsplan

Als ik je personal trainer wordt, kun je ervoor kiezen om de combinatie met voedingsadvies te maken. Naar mijn mening boek je het snelst en het meeste resultaat door alles aan te pakken: het fysieke deel, het mentale deel én je voeding. Ik maak geen kant-en-klaar plan: ik coach mensen juist naar betere voedingskeuzes. Op die manier hou je het ook langer vol dan wanneer ik dicteer wat jij moet eten. Eerst maak ik een analyse van je huidige eetgewoonte, en dan maak ik een adviesplan waar we concrete doelen voor maken.
voor vrouwen
voor vrouwen

Waar in Amsterdam wordt de personal training eigenlijk precies gegeven?

Ik doe mijn trainingen voornamelijk buiten, in de mooie parken van Amsterdam. Buitenlucht is goed voor ons, en de meesten van ons zijn juist niet genoeg buiten. Al helemaal niet in de herfst of winter. Terwijl buiten zijn goed voor je is. Je hartslag, bloeddruk en spierspanning dalen enorm snel, waardoor het stressniveau daalt. Wanneer je daarbij dan ook nog sport, heb je een win-win situatie te pakken. Bovendien koelt de buitenlucht je lijf af bij inspanning, waardoor je het sporten langer vol kunt houden.

Dit gaan we allemaal doen

Als je aan de slag gaat met een personal trainer, gaan we natuurlijk trainen. Sporten! We doen allerlei oefeningen, zowel om conditie op te bouwen als om sterker te worden. Waar we de meeste aandacht aan besteden, is natuurlijk afhankelijk van je doel. Als je het leuk vindt, leer ik je ook zelfverdedigingstechnieken. Door deze onder de knie te hebben, en tegelijkertijd fitter en sterker te worden, voel je je zekerder. Daarnaast krijg je bij personal training in Amsterdam elke vier weken een meting. Deze meting bestaat uit een fittest met kracht- en conditie onderdelen, het opmeten van je vetpercentage en de omvang. Tussendoor kun je natuurlijk zelf ook nog metingen doen.
voor vrouwen
voor vrouwen

Gratis proefsessie

Bij personal training is het heel belangrijk om een klik te hebben met je trainer. We gaan tenslotte intensief samenwerken. Daarom doe ik altijd een proefsessie. Dan weten we allebei of het werkt, en of we jouw doel gaan behalen!

Ook voor sporters die net even dat stapje extra willen zetten

Voor beginnende sporters is een personal trainer een goed idee, omdat je dan onder begeleiding snel stappen kunt maken. Maar ook voor sporters die wel al bezig zijn, en die voor hun gevoel tegen een plafond aanlopen, is het een goed idee. Want met de juiste begeleiding lukt het wel om het volgende niveau te bereiken.
voor vrouwen
voor vrouwen

Waarom is personal training een goed idee?

Er zijn veel gevallen waar je baat hebt bij een personal trainer:

* Voor sporters die nog niet de gewenste resultaten zien
* Voor wie graag wil sporten, maar niet zo goed weet waar of hoe te beginnen
* Wanneer je iets nieuws wilt proberen (misschien wordt hetzelfde rondje hardlopen eentonig?)
* Je hebt iemand nodig die je uitdaagt
* Je wilt leren hoe je zelf (goed) kunt trainen
* Je vindt het prettig om aan iemand verantwoording af te leggen. En direct gemotiveerd te worden
* Wanneer je bepaalde blessures hebt (gehad)
* Je bent aan het trainen voor een specifieke wedstrijd of evenement

Zo vind je een personal trainer in Amsterdam die bij je past

Allereerst is het natuurlijk fijn als je niet te ver hoeft te reizen voor je training. We gaan volop aan de slag, misschien wel meerdere keren per week. Een lokale personal trainer, in Amsterdam in dit geval, is dan een groot voordeel. Verder zijn er een aantal vragen die je kunt stellen voordat je verder gaat, zoals:

* Wat is de stijl van motivatie? Werken met een trainer die positieve motivatie biedt, is het beste. Ik houd zelf niet van de ‘drill instructor’ stijl.

* Hoeveel ervaring heeft de PT? Ik heb YourGoals al jaren, geef al sinds ik van school ben (CIOS) les en velen zijn je voorgegaan. Kijk maar eens naar de reviews.

* Met wat voor soort cliënten werkt de PT meestal? Werken ze met mensen die vergelijkbaar zijn met jou? Bij YourGoals zijn we flexibel. We werken meestal met mensen die enorm druk zijn: drukke baan of gezinsleven. Hierdoor vergeten ze zichzelf nog wel eens. Daar help ik bij!

* Heeft de PT ervaring met jouw behoeften en doelen? Jazeker, we werken naar diverse doelen toe. Jóuw doelen, Your Goals.

* Hoe ziet hun agenda eruit? Dit overleggen we, ik ben behoorlijk flexibel, al is dat natuurlijk afhankelijk van drukte.

* Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

* Moet je ook lid worden van een sportschool? Sommige trainers werken bij sportscholen die naast de trainingskosten ook maandelijkse kosten hebben. Bij YourGoals is dit niet het geval.

* Zijn er reviews? BijYourGoals vind je ze hier op de website. Ik ben enorm trots op de hoeveelheid tevreden klanten.
voor vrouwen

FAQs

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen 1-op-1 met een trainer wil werken aan gestelde doelen. Op deze manier zul je sneller resultaat boeken. En dan kun je denken aan doelen als afvallen, fitter worden, meer energie krijgen of meer zelfvertrouwen krijgen. Personal training is duurder omdat je alle tijd en aandacht van de trainer krijgt. Het is een investering in jezelf.

Hoeveel kost personal training?

Personal training is er vanaf €49,99 per training. Dus de kosten per maand zijn afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen, hoeveel begeleiding je wilt en hoelang je wilt investeren.

Wat is het voordeel van trainen met een personal trainer?

Een van de belangrijkste voordelen van trainen met een personal trainer is dat een personal trainer opgeleid is om anderen te leren hoe te trainen en te bewegen.

Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor jou doelen, is de kans kleiner dat je deze doelen gaat halen. Een simpel voorbeeld: Heb je als doel afvallen, en je doet alleen maar cardio-oefeningen, dan ga je je doel niet bereiken!

De uitleg en het corrigeren bij de uitvoering van oefeningen is heel belangrijk om het risico op blessures te verminderen. Veel mensen raken geblesseerd omdat ze niet weten hoe oefeningen goed uitgevoerd moeten worden. Dus het hebben van een personal trainer die je corrigeert en laat zien hoe een oefening goed uitgevoerd moet worden helpt je om zoveel mogelijk uit de trainingen te halen.

Iedereen is anders, iedereen heeft een ander doel, een ander verleden en andere kennis over trainen. En juist een personal trainer kan je niveau bepalen en je vanuit daar helpen om je doelen te halen. Of je nu voor het eerst in je leven gaat sporten of dat je regelmatig wedstrijden doet.

Een personal trainer is jou stok achter de deur. Je hebt altijd een afspraak staan die je niet zo maar kan afzeggen. Een traject met een personal trainer is een investering in jezelf. Of je nu 5 of 20 kg wilt afvallen. Je gaat aan de slag met haalbare en realistische doelen waardoor je je einddoel sneller zal halen. En zie je het even niet zitten is je personal er voor jou om je te blijven motiveren om te werken aan je doelen

Ben ik fit genoeg om te trainen met een personal trainer?

Ja zeker weten, iedereen is fit genoeg voor een personal trainer. Dat is namelijk het fijne aan een personal trainer. De trainingen worden volledig gemaakt naar jou niveau en jou doelen

Hoe ziet een personal training sessie eruit?

De inhoud van een training is sterk afhankelijk van de doelen die jij gesteld hebt. Daarom een voorbeeld van hoe een training eruit zou kunnen zien. Je begint altijd met een warming-up. Gevolgd door een circuit met verschillende kracht en conditieoefeningen, zoals squatten, push-ups, touwtje springen en planken. En daarna gaan de bokshandschoenen aan en gaan we aan de slag met boksen en zelfverdedigingstechnieken. Om af te sluiten met een cooling-down.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Personal training adviseer ik 1-3 keer in de week. En je wilt in ieder geval 3-4 keer in de week aan het sporten zijn of intensief in beweging. Dus je kunt de personal training goed combineren met een extra trainingsschema of een flinke wandeling, hardlopen of iets dat bij jou past.

Hoelang duurt een trainingssessie?

Een trainingssessie is 60 minuten

Wat zijn de kwalificaties van de trainers bij YourGoals?

Alles trainers hebben minstens en Sport&Bewegen niveau 4 opleiden, ALO of vergelijkbaar in combinatie met aanvullende certificaten zoals: AALO fitness trainer, Strength coach Eleiko, Functional trainer Eleiko, Voedingsdeskundige Chivo, NASM, MILO. Als trainers blijven we ook ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en mentale ondersteuning.

Wat neem ik mee naar een training?

Een flesje water en eventueel een handdoek. Verder trek je schoenen en kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen en neem je voor de zekerheid een regenjas mee. In nederland weet je het maar nooit met de buien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake gesprek?

Je kunt het contact formulier invullen boven aan de pagina. Of stuur een WhatsApp of mail, dan plannen we zo snel mogelijk iets in.

Kan ik samen met iemand anders trainen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt met maximaal 4 personen samen trainen met personal training. Het trainen samen met vrienden, partner of familie kan je extra stimuleren om te blijven werken aan je doelen. Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden voor de doelen die jullie gesteld hebben. En op deze manier wordt personal training ook iets goedkoper omdat je een deel van de kosten deelt.

Hoelang moet ik trainen om mijn doel te behalen?

Dit hangt heel erg af van de doelen die je gesteld hebt. Bij YourGoals adviseren wij om voor tenminste 3 maanden een investering aan te gaan. Omdat je lichaam 8-12 weken nodig heeft om een verschil te gaan zien. En daarna is het vooral belangrijk om een leefstijl te creëren en daar is ook minstens 3-6 maanden voor nodig.

Wat kan ik verwachten bij YourGoals?

Bij de personal training van YourGoals zullen we aan de slag gaan met je hele lichaam en dan het lichamelijke aspect maar ook het mentale. We gaan kijken naar je hele leven. Naar je slaap, naar je rustmomenten, je vrije tijd, je werk, je thuissituatie, hoe beweeg je, hoe eet je. Naar het complete plaatje. Doordat we letterlijk in beweging komen tijdens de trainingen zal er veel meer er omheen ook in beweging komen. En samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans in je leven. Waar je tijd maakt om te sporten, gezond te eten en waar je tijd voor jezelf maakt.

De trainingen zullen altijd afwisselend en leuk zijn. Een combinatie van hard werken en plezier. We zorgen voor een leefstijl verandering. Je gaat niet op dieet, je krijgt geen voedingsschema’s en je wordt niet gedrild.
Je wordt met veel liefde begeleid om gezondere keuzes te maken die passen bij jou leven en situatie. Wij kiezen niet voor de quick fix, maar voor een verandering voor altijd.

Ik ben nog niet fit, is een personal trainer dan iets voor mij?

Ja, we maken een persoonlijk plan dus het uitgangspunt maakt niets uit, juist als je nog niet fit bent is een PT een goed idee. Op deze manier wordt er goed op je uitvoering gelet en wordt de training volledig aangepast naar jouw niveau en doelen.

Is personal training de snelste manier om af te vallen?

In combinatie met het aanpassen van je eetpatroon geeft het de meeste kans op langdurig succes en binnen korte tijd merk je al verschil

Kan ik ook personal trainingsessies binnen doen?

Ja dat kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Ik ben soms mijn motivatie kwijt, help je me daar ook mee?

Ja, ik ben je persoonlijke stok achter de deur. Wat wel belangrijk is, is dat je dit met mij deelt. Anders kan ik je natuurlijk niet helpen.

BEKIJK ONZE FIT & SAFE VIDEO

WHAT ZEGGEN DE FIT & SAFE VROUWEN

Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals.
 Combineer HIIT met zelfverdeHdiging. Ideaal voor fitte vrouwen die aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.
PAK HIER JE GRATIS TRAINING
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram