Bootcamp Amsterdam West

De term ‘bootcamp’ klinkt misschien wat intimiderend, maar laat je vooral niet afschrikken, want bootcamp  bij YourGoals betekent eigenlijk niets anders dan; samen met je (nieuwe) vrienden sporten in de frisse buitenlucht! Ben je je stierlijk aan het vervelen in de sportschool? Verlang je naar sociaal contact en gezelligheid tijdens je trainingen? Of kom je net terug van een blessure en wil je weer langzaam het sporten oppakken? YourGoals Bootcamp is voor iedereen. Doordat wij de oefeningen op jouw fysieke conditie aanpassen zul je altijd een veilige, fijne en complete trainingssessie hebben.

Wat je kunt verwachten tijdens een bootcamp training van YourGoals:

  • Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in het Vondelpark.
  • Een uur dat geheel focused is op krachttraining en conditie. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettebells, elastieken, TRX Suspension en je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken en duwen.
  • Sporten met een kleine groep van maximaal vijftien personen, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt.
  • Veel lol en plezier en een voldaan gevoel aan het eind van de les.

Enthousiast? Kom dan meedoen met een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Stuur een ons een Whatsappje op 06-37503029 of vul het onderstaande formulier en we plannen samen een afspraak in. YourGoals geeft drie keer per week bootcamp lessen in het Vondelpark.

Vondelpark

  • Maandag from 19:30 – 20:30
  • Dinsdag from 06:30 – 07:30
  • Zaterdag from 11:00 – 12:00

Vooraf zie je er soms lichtelijk tegen op, maar na afloop altijd weer een voldaan gevoel!

Mark

Miou is een oprechte, vrolijke en spontane trainster die je met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen net dat extra stapje laat zetten

Anne

Dmv circuit training train je op een speelse en ontspannen manier. Maar ondertussen ga je tot je max.

Marianne