Fit & Safe | Bootcamp Amsterdam West

De term ‘Fit & Safe’ klinkt misschien wat intimiderend, maar laat je vooral niet afschrikken. Fit & Safe bij YourGoals betekent eigenlijk niets anders dan samen met je (nieuwe) vriendinnen sporten in de frisse buitenlucht met extra’s.

Fit & Safe is een speciale les voor vrouwen en je krijgt meer dan alleen maar trainingen om fit te worden en lekkerder in je lijf te zitten. Zo werken we ook aan het verbeteren van jouw zelfvertrouwen en weerbaarheid waardoor je lekkerder in je vel en leven zit.

Je krijgt bijvoorbeeld zelfverdedigingstechnieken aangeleerd en leert deze toepassen in normale omstandigheden, maar ook onder vermoeidheid en stress. Waardoor je zelfs in de donkere wintermaanden vol zelfvertrouwen naar buiten gaat. 

Mis je iets bij de reguliere bootcamp trainingen? Verlang je naar sociaal contact en gezelligheid tijdens je trainingen? Of kom je net terug van een blessure en wil je weer langzaam het sporten oppakken?  Dan is Fit & Safe ook voor jou. Doordat wij de oefeningen op jouw fysieke conditie aanpassen zul je altijd een veilige, fijne en complete trainingssessie hebben. 

Wat je kunt verwachten tijdens een Fit & Safe training van YourGoals:

  • Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in het Westerpark.
  • Een uur dat geheel focused is op krachttraining, conditie en zelfverdedigingstechnieken. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, elastieken, trapkussens, bokshandschoenen en je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken en duwen. 
  • Sporten met een kleine groep van maximaal twaalf personen, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt.
  • Veel lol en plezier en een voldaan gevoel aan het eind van de les.

Enthousiast? Kom dan meedoen met een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Stuur een Whatsappje naar 06 37503029 of vul het onderstaande formulier. Dan plannen we samen een afspraak in.

YourGoals geeft drie keer per week Fit & Safe trainingen in het Westerpark, Erasmuspark en Rembrandtpark.

  • Maandag van  18.30 – 19.30 (Erasmuspark)
  • Woensdag van 7.30 – 8.30 (Westerpark)
  • Donderdag van 7.00 – 8.00 (Rembrandtpark)
  • Zaterdag van  10.00 – 11.00 (Westerpark)

Vooraf zie je er soms lichtelijk tegen op, maar na afloop altijd weer een voldaan gevoel!

Mark

Miou is een oprechte, vrolijke en spontane trainster die je met haar enthousiasme en doorzettingsvermogen net dat extra stapje laat zetten

Anne

Dmv circuit training train je op een speelse en ontspannen manier. Maar ondertussen ga je tot je max.

Marianne