×
Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals. Combineer HIIT met zelfverdediging. Ideaal voor fitte vrouwen die nog meer aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.

WERK AAN JE LIJF, CONDITIE & ZELFVERTROUWEN

 

GECERTIFICEERDE TRAINER, VEILIG TRAINEN

 

FLEXIBLE ABONNEMENTEN, GEEN KLEINE LETTERTJES

 

GEGARANDEERDE RESULTATEN

START VANDAAG MET
EEN GRATIS TRAINING.
Maximaal 12 vrouwen per groep
An error occur while processing...
Home
/
Bootcamp

wij werken samen met:

ZIJ VINDEN HET SUPER TOF

YourGoals helpt mij
met my goals.
De trainingen van Miou zijn afwisselend en nooit saai. Ze weet iedereen persoonlijk te motiveren en hun eigen doelen te bereiken. Door de laagdrempeligheid van de lessen wil je juist komen als je even niet lekker in je vel zit, want Miou sleept je daar gelijk weer uit
- Puck
De Fit & Safe trainingen
van Miou brengen enorm
veel positiviteit in mijn
leven.
Miou is een betrokken en energieke coach die elke training gevarieerd weet te maken en je stimuleert om telkens tot het uiterste te gaan.
- Janneke
De Fit & Save training
is een geweldige
combinatie van Bootcamp
en zelfverdediging.
Je werkt in de training aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel dat ik zelfverzekerder ben en lekkerder in mijn vel zit.
- Lisanne

Bootcamp voor vrouwen met 'Fit & Safe' thema

Fit & Safe is een speciale les voor vrouwen Je krijgt hier meer dan alleen maar trainingen om fit te worden en lekkerder in je lijf te zitten.

Zo werken we ook aan het verbeteren van jouw zelfvertrouwen en weerbaarheid waardoor je lekkerder in je vel en leven zit.

Je krijgt bijvoorbeeld zelfverdedigingstechnieken aangeleerd en leert deze toepassen in normale omstandigheden, maar ook onder vermoeidheid en stress. Waardoor je zelfs in de donkere wintermaanden vol zelfvertrouwen naar buiten gaat.

Ik zie je graag bij onze volgende les! Neem alvast een voorproefje hier beneden.
voor vrouwen
voor vrouwen

Wat is de Fit & Safe bootcamp?

Fit & Safe bij YourGoals betekent eigenlijk niets anders dan samen met je (nieuwe) vriendinnen sporten in de frisse buitenlucht met extra’s.

Die extra's zijn alle zelfverdedigingstechnieken die je leert tijdens de bootcamp lessen. Zo ben je lekker met je lijf bezig, terwijl je tegelijkertijd ook aan je weerbaarheid werkt.

Dubbele winst!
Meld je nu aan voor een proefles

Begin vandaag nog met de Fit & Safe bootcamp

Wat je kunt verwachten tijdens een Fit & Safe training van YourGoals:

- Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in één van de Amsterdamse parken.
- Een uur dat geheel focust op krachttraining, conditie en zelfverdedigingstechnieken. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, elastieken, trapkussens en je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken en duwen.
- Sporten met een kleine groep van maximaal twaalf personen, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt.
- Veel lol en plezier en een voldaan gevoel aan het eind van de les.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles. 
Niet morgen, niet volgende week, begin gewoon vandaag!

Want iedereen verdient het om zich goed te voelen.
voor vrouwen
voor vrouwen

Wat is bootcamp eigenlijk precies?

Bootcamp is gebaseerd op militaire training. Nieuwe mariniers werden getraind in een 'bootcamp'. Ze droegen daarbij hun zware legerkisten, vandaar het 'boots' gedeelte. De bootcamps van YourGoals worden niet op een drill-instructor manier gegeven. We zetten ons wel voor de volle 100% in, maar hebben het ook graag leuk met elkaar. We moeten al genoeg!

In feite is bootcamp een soort van hoge intensiteit interval training (HIIT) - uitbarstingen van hoge activiteit afgewisseld met intervallen van lichtere activiteit. Een bootcamp les kan ook functionele fitness omvatten, zoals het gebruik van oefeningen voor het hele lichaam, waarbij meerdere gewrichten worden gebruikt en bewegingen worden nagebootst die mensen in het dagelijks leven ook doen.

Waarom een bootcamp voor vrouwen?

De meesten van ons vinden het gewoon leuker om in een groep te trainen. Het geeft ons een kleine stok achter de deur, we beginnen op een bepaalde tijd waardoor je er al van tevoren ruimte voor inbouwt in je agenda, en het is een stuk leuker. Sommige vrouwen vinden het bovendien ongemakkelijk om alleen in het park te sporten, want je 'staat zo in de kijker'. Met een groepje is dat veel minder. En gedeelde smart... is halve smart.

De meeste vrouwen hebben een duidelijk doel. En heb je dat nog niet, dan is het vaak niet moeilijk om er één boven tafel te krijgen.

Daarnaast zijn we als vrouwen helaas kwetsbaarder dan mannen. Dat kan ik niet veranderen, maar ik kan je wel weerbaarder maken door de bootcamp lessen te combineren met zelfverdedingstechnieken. Je wordt fitter en strakker, en tegelijkertijd ook sterker. En daardoor nog onafhankelijker.
voor vrouwen

FAQs

Hoe ziet een Fit & Safe bootcamp training eruit?

Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in één van de Amsterdamse parken.
Een uur dat geheel focust op krachttraining, conditie en zelfverdedigingstechnieken. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, elastieken, trapkussens en je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken en duwen.
Veel lol en plezier en een voldaan gevoel aan het eind van de les.

Voor wie is de Fit & Safe bootcamp training?

De training is speciaal voor vrouwen.

Wat is het voordeel van de Fit & Safe bootcamp training
Naast dat je sterker en fitter wordt van de trainingen kun je ook je frustratie erin kwijt en krijg je meer zelfvertrouwen omdat wij kracht en conditieoefeningen combineren met zelfverdedigingstechnieken.
En omdat je samen in een groep traint ben je sneller gemotiveerd om te komen.

Wat neem ik mee naar een training?

Een flesje water en eventueel een handdoek. Verder zorgen wij voor alle spullen. Laat je sieraden thuis en trek kleding en schoenen aan waar je makkelijk in kan bewegen. En voor de zekerheid een regenjas meenemen kan nooit kwaad in Nederland.

Wat zijn de kwalificaties van de trainers bij YourGoals?

Alle trainers hebben minstens een CIOS of Sport & Bewegen niveau 4 opleiding, ALO of vergelijkbaar in combinatie met aanvullende certificaten zoals: AALO fitness trainer, Strength coach Eleiko, Functional trainer Eleiko, Voedingsdeskundige Chivo, NASM, MILO. Als trainers blijven we ook ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en mentale ondersteuning.

Hoelang duurt een trainingssessie?

Een trainingssessie is 60 minuten.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Je wilt in ieder geval 3-4 keer in de week sporten of intensief in beweging zijn. Dus je kunt zo vaak komen trainen of de Fit & Safe bootcamp training combineren met een flinke wandeling, hardlopen of iets wat bij jou past qua sporten.

Ben ik fit genoeg voor een Fit & Safe bootcamp training?

Dat ligt eraan. Heb je nog nooit gesport of ben je net begonnen, dan is deze training niet geschikt. Dan is de Bootcamp voor beginners meer geschikt.
Heb je ervaring met sporten, ben je al fitter en op zoek naar een nieuwe uitdagende training dan is de Fit & Safe bootcamp iets voor jou.

Kan ik een vriendin meenemen?

Ja zeker weten! Je mag altijd iemand meenemen. Laat het altijd van tevoren weten zodat de trainer weet wie er komen.

Wat kost de Fit & Safe bootcamp training?

Je kunt al sporten vanaf € 40,- per maand. We hebben verschillende abonnementen en een rittenkaart afhankelijk van hoe vaak je wilt komen trainen.

Gaat de training door bij slecht weer?

In principe gaat de training altijd door. Alleen bij storm, onweer of gladheid niet. Op kou en regen kun je je heel goed kleden. En mijn ervaring is dat het aantal trainingen waar het echt slecht weer is, echt reuze mee vallen. Een voordeel van sporten met slecht weer is dat je je na de training extra voldaan voelt!

Hoeveel deelnemers trainen er per Fit & Safe bootcamp training?

Er zijn maximaal 12 deelnemers per training. Op deze manier krijgt iedereen veel aandacht en kun je sneller resultaat boeken.

Kan ik een proefles volgen?

Zeker. Een proefles is gratis. Je kunt je meteen aanmelden voor een proefles of je kunt een whatsapp bericht sturen. Dan plannen we het zo snel mogelijk in.

BEKIJK ONZE FIT & SAFE VIDEO

WHAT ZEGGEN DE FIT & SAFE VROUWEN

Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals.
 Combineer HIIT met zelfverdediging. Ideaal voor fitte vrouwen die nog meer aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.
PAK HIER JE GRATIS TRAINING
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram