×
Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Bootcamp in Amsterdam, of de Bootcamp Light van YourGoals. Samen werken we aan jouw doel!

WERK AAN JE LIJF, CONDITIE & ZELFVERTROUWEN

 

GECERTIFICEERDE TRAINER, VEILIG TRAINEN

 

FLEXIBLE ABONNEMENTEN, GEEN KLEINE LETTERTJES

 

RESULTAAT BINNEN 12 WEKEN

START VANDAAG MET
EEN GRATIS TRAINING.
Maximaal 12 vrouwen per groep
An error occur while processing...
Home
/
Bootcamp Amsterdam

WIJ WERKEN SAMEN MET:

ZIJ VINDEN HET SUPER TOF

YourGoals helpt mij
met my goals.
De trainingen van Miou zijn afwisselend en nooit saai. Ze weet iedereen persoonlijk te motiveren en hun eigen doelen te bereiken. Door de laagdrempeligheid van de lessen wil je juist komen als je even niet lekker in je vel zit, want Miou sleept je daar gelijk weer uit
- Puck
De Fit & Safe trainingen
van Miou brengen enorm
veel positiviteit in mijn
leven.
Miou is een betrokken en energieke coach die elke training gevarieerd weet te maken en je stimuleert om telkens tot het uiterste te gaan.
- Janneke
De Fit & Save training
is een geweldige
combinatie van Bootcamp
en zelfverdediging.
Je werkt in de training aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel dat ik zelfverzekerder ben en lekkerder in mijn vel zit. - Lisanne
- Lisanne

Bootcamp Amsterdam

Bij YourGoals organiseren we de leukste bootcamp in Amsterdam. We sporten lekker buiten, in de parken van Amsterdam (West). Doe je mee?

De bootcamps van YourGoals zijn buiten. Altijd. Lekker in een Amsterdams park. Naast sporten ben je meteen in de buitenlucht, en dat maakt het extra lekker. En gezond, want buiten zijn is goed voor je weerstand. Tijdens de lessen gaan we er vol tegenaan, met een leuke groep. Sporten is sowieso al leuk, maar met een leuke club mensen is het nóg een beetje leuker.
voor vrouwen
voor vrouwen

Wat doen we tijdens de bootcamp in Amsterdam?

YourGoals heeft twee verschillende bootcamps in Amsterdam. Onze ‘Fit & Safe’ bootcamp in Amsterdam is speciaal voor vrouwen. We trainen om onze conditie te verbeteren en fysiek sterker te worden: het ‘fit’ gedeelte. 
De oefeningen doen we vaak rondom een zelfverdedigingsthema. Die oefeningen zijn sowieso leuk om te doen, en tegelijkertijd leren we verschillende zelfverdedigingstechnieken aan. Je weet nooit of ze een keer van pas zullen komen. Ik hoop het niet, maar het idee dat jij je "mannetje" staat is toch fijn.

Daarnaast hebben we de bootcamp voor beginners, voor zowel mannen als vrouwen. Deze bootcamp is voor iedereen die een tijdje niet gesport heeft, of om een andere reden niet zo fit is. Over het algemeen is de leeftijd voor deze groep 40+, maar dat is geen regel.

De bootcamp in Amsterdam van YourGoals

* Een professionele, gecertificeerde en gezellige coach
* Iedereen kan meedoen, ongeacht je niveau of huidige conditie
* Lekker in de buitenlucht van de mooie Amsterdamse parken
* Elke les is anders, dus geen saaie loopband of eentonige fitness apparatuur
* Trainen met andere mensen die er ook vol voor gaan
* We kijken breder dan alleen sport, we ondersteunen je ook met voeding en mentale kracht
* De les is onder begeleiding: je hoeft dus niet zelf te bedenken wat je moet doen, of hoe lang je nog moet
* Geen drill instructor stijl
voor vrouwen
voor vrouwen

De bootcamp van YourGoals gebruikt diverse fitnessmaterialen, maar ook het park zelf

Om het leuk en origineel te houden, is iedere bootcamples in Amsterdam net een beetje anders. 
Bij de Fit & Safe bootcamp doe ik altijd iets aan zelfverdediging, en natuurlijk werken we aan onze cardio. We gebruiken soms materialen als kettlebells, elastieken, trapkussens, bokshandschoenen en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht. 
Ook maken we gebruik van bankjes en hekken in het park.

Bootcamp is voor iedereen

Om mee te doen aan onze bootcamp lessen hoef je echt geen fitgirl (of -boy)te zijn. We doen onze oefeningen in het park, en je kunt ze in je eigen tempo uitvoeren. 
We werken veel met circuitjes waar mensen alleen werken of in kleine groepjes. En alle oefeningen kunnen aangepast worden op het niveau dat jij aan kan. Dat is het fijne van de manier waarop we les geven. Geen drill sergeant. 
We stimuleren mensen om hun grenzen op te zoeken zonder dat ze het door hebben, door het juiste niveau te zoeken van iemand en van daaruit iemand sterker en fitter te maken. Conditie opbouwen duurt even, al gaat het vaak sneller dan je denkt. Door je voor de volle 100% in te zetten ben je al een heel eind op de goede weg. En er wordt altijd op 1 plek getraind, we raken elkaar dus niet kwijt.
voor vrouwen
voor vrouwen

Jouw doel

De naam ‘YourGoals’ komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is Engels voor Jouw Doel, en dat is wat enorm belangrijk is wanneer je aan de slag wilt gaan met sporten: een doel stellen. Is jouw doel bijvoorbeeld:
* Afvallen?
* Strakker worden?
* Een bepaald probleemgebied aanpakken?
* Fit worden voor een doel, bijvoorbeeld een wedstrijd?
* Lekker buiten bezig zijn onder professionele begeleiding?
Door jouw doel van tevoren duidelijk te hebben, kunnen we je beter begeleiden. 
Bovendien is het voor jezelf een goede motivator. Je kunt resultaten meten, en daardoor kom je gemakkelijk in een positieve flow terecht. Dat maakt het makkelijker om consequent te blijven komen, ook als je het druk hebt/niet lekker bent/ongesteld bent/het regent, etc.

Lekker naar buiten om te sporten!

Uit landelijk onderzoek onder ruim 1000 Nederlanders van 18 jaar en ouder blijkt dat we veel meer binnen zitten dan dat we zouden willen. 
Hoewel de meeste Nederlanders in de wintermaanden 21 uur per dag of meer binnen doorbrengen, geeft het overgrote deel (78%) aan graag buiten te zijn. (Bron: Wageningen University) Daarom kiezen we ervoor om de bootcamp buiten te doen. Sowieso geeft het ons alle ruimte, maar het is gewoon goed voor ons. Frisse lucht, echte zuurstof. Je voelt je direct beter.
voor vrouwen
voor vrouwen

Bootcamp is intensief sporten, met elkaar

Denk bij bootcamp workouts aan 'groepstrainingen', denk aan 'buiten' (ongeacht het weer en ongeacht het seizoen!), denk aan 'fun' en denk aan 'uitdagend'. Tijdens deze circuit trainingssessies in de buitenlucht kun je verwachten dat je hard werkt en heet en zweterig wordt, maar ook dat je geniet van een nieuwe dimensie aan bewegen door de afwisseling die de sessies met zich meebrengen.

Waar vindt de bootcamp in Amsterdam plaats?

YourGoals geeft drie keer per week Fit & Safe trainingen in het Westerpark, Erasmuspark en Rembrandtpark.
Maandag van 18.30 – 19.30 (Erasmuspark)
Woensdag van 7.30 – 8.30 (Westerpark)
Donderdag van 7.30 – 8.30 (Rembrandtpark)
Zaterdag van 10.00 – 11.00 (Westerpark) 

En 6 keer per week Bootcamp voor beginners  in het Westerpark en Erasmuspark.
Maandag van 19.30 – 12.30 (Erasmuspark)
Woensdag van 17.00 - 18.00 & 18.00 – 19.00 (Westerpark)
Donderdag van 18.30 – 19.30 (Erasmuspark)
Zaterdag van 8.00 - 9.00 & 9.00 – 10.00 (Westerpark)
voor vrouwen
voor vrouwen

We hebben twee verschillende soorten bootcamps in Amsterdam

YourGoals organiseert twee soorten bootcamps:
* De Fit & Safe bootcamp, speciaal voor vrouwen
* De bootcamp voor beginners

De Fit & Safe bootcamp

De Fit & Safe bootcamp is voor vrouwen. Naast de ‘gewone’ bootcamp oefeningen besteden we tijdens deze lessen aandacht aan zelfverdediging. We vinden het namelijk heel belangrijk dat iedere vrouw in Amsterdam zonder angst over straat durft. Ook (juist) in het donker. Daarnaast zouden we graag zien dat iedere vrouw voor zichzelf durft op te komen in iedere situatie (zowel werk als privé). Met de Fit & Safe bootcamp geven we daarvoor munitie. Door een aantal simpele trap en stoot technieken te leren, voel je je sterker en zelfverzekerder. Het geeft een enorme boost. En op het moment dat je je zekerder voelt, is de kans kleiner dat je iets overkomt. Ook het trainen als vrouwen onder elkaar creëert een gevoel van verbondenheid, waardoor je ook meer met elkaar dingen kunt delen.
voor vrouwen
voor vrouwen

De Bootcamp voor beginners

Deze noemen we ook weleens de ‘Bootcamp Light’. Soms heb je al een hele poos niets gedaan aan sport. Misschien omdat je ziek bent geweest, enorm druk was of gewoon geen motivatie had. Dan kan het deelnemen aan een groepsles spannend lijken. Kom ik wel mee? Sta ik voor gek? (Ja en nee, trouwens). De bootcamp voor beginners is een kleinere stap, waarbij we het een tandje rustiger aandoen. En waar je traint met mensen van hetzelfde niveau. Over het algemeen zijn de meeste mensen die meedoen aan de Bootcamp Light in de leeftijdscategorie 40+, maar dat hoeft niet per se.

Waarom is een bootcamp een goed idee?

Door een mix van krachtoefeningen en cardiovasculaire training werkt een goede bootcampsessie op het hart en de longen, en worden bijna alle spieren in je lichaam getraind. De sessies bestaan uit een warming-up en cooling-down, lichaamsgewicht oefeningen, hardlopen, stretchen, estafettes en oefeningen met een partner.
Trainen in de buitenlucht is ook verkwikkend - of je nu traint op een ijskoude winterochtend of een zwoele zomeravond - en het trainen in een team moedigt deelnemers aan om echt hun best te doen en resultaten te boeken.
voor vrouwen

FAQs

Hoe ziet een bootcamp training eruit?

We hebben 2 soorten bootcamp training. De Fit & Safe bootcamp speciaal voor vrouwen. Die ziet er zo uit:
Intensieve, speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in één van de Amsterdamse parken.
Een uur dat geheel focust op krachttraining, conditie en zelfverdedigingstechnieken. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, elastieken, trapkussens en je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbeweging zoals rennen, springen, trekken en duwen.

En we hebben een Bootcamp voor beginners voor iedereen. Deze training ziet er zo uit:
Speelse, uitdagende, maar toch ontspannen trainingssessies in één van de Amsterdamse parken.
Een uur dat geheel focust op krachttraining en conditie. Tijdens dit uur wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, elastieken, banken, hekken en je eigen lichaamsgewicht. In deze training sport iedereen op eigen niveau.

Voor wie is de Fit & Safe bootcamp training?

De training is speciaal voor vrouwen.

Voor wie is de Bootcamp voor beginners?

Voor iedereen. Maar vooral als je nieuw bent met sporten, een blessure hebt gehad, 40+ bent en wilt sporten op je eigen niveau

Wat is het voordeel van een bootcamp training
Je wordt sterker en fitter. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je bent ook nog eens in de buitenlucht.
En omdat je samen in een groep traint ben je sneller gemotiveerd om te komen.

Wat neem ik mee naar een training?

Een flesje water en eventueel een handdoek. Verder zorgen wij voor alle spullen. Laat je sieraden thuis en trek kleding en schoenen aan waar je makkelijk in kan bewegen. Voor de zekerheid een regenjas meenemen kan nooit kwaad in Nederland.

Wat zijn de kwalificaties van de trainers bij YourGoals?

Alles trainers hebben minstens en CIOS of Sport & Bewegen niveau 4 opleiden, ALO of vergelijkbaar in combinatie met aanvullende certificaten zoals: AALO fitness trainer, Strength coach Eleiko, Functional trainer Eleiko, Voedingsdeskundige Chivo, NASM, MILO. Als trainers blijven we ook ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en mentale ondersteuning.

Hoelang duurt een trainingssessie?

Een trainingssessie is 60 minuten.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Je wilt in ieder geval 3-4 keer in de week aan het sporten zijn of intensief in beweging. Dus je kunt zo vaak komen trainen of de bootcamp training combineren met een flinke wandeling, hardlopen of iets wat bij jou past qua sporten.

Ben ik fit genoeg voor een bootcamp training?

Dat ligt eraan. Heb je nog nooit gesport of ben je net begonnen, dan is de Bootcamp voor beginners geschikt.
Heb je ervaring met sporten, ben je al fitter en op zoek naar een nieuwe uitdagende training dan is de Fit & Safe bootcamp iets voor jou.

Kan ik een vriend(in) meenemen?

Ja zeker weten! Je mag altijd iemand meenemen. Laat het altijd van tevoren weten zodat de trainer weet wie er komen.

Wat kost de Fit & Safe bootcamp training?

Je kunt al sporten vanaf € 25,- per maand. We hebben verschillende abonnementen en een rittenkaart afhankelijk van hoe vaak je wilt komen trainen.

Gaat de training door bij slecht weer?

In principe gaat de training altijd door. Alleen bij storm, onweer of gladheid niet. Op kou en regen kun je je heel goed kleden. En mijn ervaring is dat het aantal trainingen waar het echt slecht weer is, vallen echt reuze mee. Een voordeel van sporten met slecht weer is dat je je na de training extra voldaan voelt!

Hoeveel deelnemers trainen er per bootcamp training?

Er zijn maximaal 12-15 deelnemers per training. Op deze manier krijgt iedereen veel aandacht en kun je sneller resultaat boeken.

Kan ik een proefles volgen?

Zeker. Een proefles is gratis. Je kunt je meteen aanmelden voor een proefles of je kunt een whatsapp bericht sturen. Dan plannen we het zo snel mogelijk in.

BEKIJK ONZE FIT & SAFE VIDEO

WHAT ZEGGEN DE FIT & SAFE VROUWEN

Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals.
 Combineer HIIT met zelfverdeHdiging. Ideaal voor fitte vrouwen die aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.
PAK HIER JE GRATIS TRAINING
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram