×
HOME
/
BLOG
/

YourGoals even voorstellen: Miou

YourGoals bootcamp training

Zo begon ik - Miou - met YourGoals

Mijn naam is Miou. In 2014 ben ik begonnen met YourGoals – vertaald ‘Jouw Doelen’, alleen klinkt dat wat minder lekker. Dit doe ik samen met mijn broer Manno. We hebben dezelfde interesse in sport en gezondheid. Manno is daarnaast een held in online marketing. Daardoor kan hij mij goed helpen om YourGoals beter op de kaart te krijgen. Terwijl ik mij ondertussen focus op mijn ontwikkeling in training geven, begeleiden en het verspreiden van mijn visie op een gezond leven.

Gezondheid

Gezondheid is belangrijk voor mij, dit is zelfs de reden dat ik begonnen ben met YourGoals. Ik heb jaren in de zorg gewerkt en vele zieke en ongezonde mensen gezien. Daarnaast heb ik op persoonlijk vlak van heel dichtbij meegemaakt wat het betekent wanneer je gezondheid je in de steek laat. Mijn beide ouders waren ongeneeslijk ziek en zijn hierdoor jong gestorven.

Door hun ziekte ben ik bewuster geworden over mijn eigen gezondheid en leefstijl. Ik ben regelmatig gaan trainen en gestopt met het drinken van alcohol. Ook eet ik vijf dagen per week plantaardig. Sinds ik dit doe, voel ik me fitter, gezonder en ben ik haast nooit meer ziek. In de opvolgende jaren ben ik een sportopleiding gaan volgen en ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige. Op dit moment ben ik nog steeds actief bezig mezelf te ontwikkelen. Ik houd mijn kennis over het vak up-to-date, dit doe ik door zoveel mogelijk cursussen en opleidingen te doen. De kennis die ik opdoe neem ik mee in mijn voedingsbegeleiding en trainingen.

Lees hier meer over mij!

YourGoals helpt anderen met hun gezondheid

Naast dat ik goed voor mezelf wil zorgen, wil ik ook voor anderen zorgen. In 2014 heb ik ervoor gekozen dit door middel van sport en coaching te doen. Door anderen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze gezondere keuzes gaan maken. Daardoor gaan ook deze mensen zich fitter, sterker en gezonder voelen. Ik heb zelf lange tijd krav maga en thaiboksen gedaan. Deze sporten maakte dat ik mijn energie kwijt kon en dat ik mij zekerder voelde. Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om je zekerder en sterker te voelen heb ik  krav maga- en kickboksen elementen in de trainingen van YourGoals verwerkt.

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik het liefst in de natuur train en werk. De buitenlucht zorgt er bij mij voor dat ik me vrij en onoverwinnelijk voel. Het is mooi meegenomen dat ik alle seizoenen fantastisch vind. Winter is mijn favoriet, dus zelfs wanneer het bitterkoud is en het de hele dag regent sta ik met een glimlach training te geven. Dit heeft een positief effect op de persoon aan wie ik de training geef. Als ik ervoor kan zorgen dat iedereen die training krijgt bij YourGoals met positieve energie weggaat na een training is mijn dag gemaakt. Daar wordt ik gelukkig van.

Op dit moment is Amsterdam-West voornamelijk mijn werkgebied. Maar, mijn doel is om met YourGoals zoveel mogelijk mensen te bereiken, dus ik train net zo liefst in andere stadsdelen van Amsterdam en daar buiten.

Maatschappelijk aandeel

Naast het geven van Personal Training en Bootcamp werk ik ook nog aan een aantal andere projecten via de gemeente en stichtingen om ouderen, migranten vrouwen en volwassen met overgewicht aan het bewegen te krijgen. Dit zijn projecten waar ik heel veel voldoening uithaal.

Ik vind het belangrijk om ook een aandeel in de maatschappij te hebben. Om iets te betekenen voor mensen die bijvoorbeeld personal training heel goed kunnen gebruiken, maar het niet kunnen veroorloven. Daarom hebben wij de stichting YourGoals | Sporten voor iedereen, in het leven geroepen. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk mensen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

Heb je vragen of wil je meer weten laat het me dan weten!

Ciao!
Groet Miou!

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram