×
HOME
/
BLOG
/

Stop met frisdrank: Zo laat je water beter smaken

Ik ben gek op water en drink bijna niks anders. Maar ik hoor geregeld van mensen dat – wanneer ze het voor het kiezen hebben – toch frisdrank, limonade of een sportdrankje prefereren. Om het drinken van water voor iedereen aantrekkelijk te maken, hierbij vier manieren het spannender te maken! Laat je water beter smaken! Hierdoor laat je toch sneller de frisdrank laat, maar je hoeft geen dorst te hebben.

Laat je water beter smaken met pit

Snij twee citroenen in vieren en snij vervolgens twee centimeter gember in kleine stukjes. Stop dan de stukken citroen en gember in een fles, voeg er een liter water aan toe en klaar!
Tip: Wil je in een korte tijd meer smaak aan je water toevoegen? Rasp de citroenschil en de gember.

Appeltaart 

Wie wil er niet op dagelijkse basis de smaak van appeltaart proeven? Dat kan nu met deze variant:
Schil een appel en snij deze in kleine stukjes. Doe dit samen met twee kaneelstokjes in een kan of fles en voeg vervolgens een liter water toe.

Fris en groen

Is het warm buiten en ben je op zoek naar fris drankje? Dan is deze variant ideaal.
Snij een halve komkommer in dunne plakjes, doe dit met een paar blaadjes basilicum in een kan of fles en voeg een liter water toe.

Rood en zoet

Hou je van rood fruit en heb je altijd iets in de koelkast liggen? Laat je water beter smaken, en maak er een heerlijk drankje van.
Neem een handjevol aardbeien en framboos, snij de vruchten in halfjes en stop ze in een kan of fles met een liter water.

Laat je water nóg beter smaken


Extra tips: wanneer je de ingrediënten langer laat trekken, wordt de smaak sterker. Dit resultaat kun je trouwens ook bereiken door het fruit of de groente te prakken. Door het prakken komt er namelijk meer smaak vrij.

Geniet ervan!

Vind je het lastig om gezonde keuzes te maken met eten en drinken en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen! Maak meteen een afspraak via mijn Personal Training pagina en dan kunnen we meteen aan de slag.

Photograph by Tirza van Dijk

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram