Samenwerking VirtuaGym & YourGoals

Graag delen wij met jullie waarom wij voor VirtuaGym als partner gekozen hebben en waarom het ons en jullie ontzettend veel gaat helpen.

Nadat Miou en ik besloten hadden om samen te werken besloten we eerst te kijken waar veel tijd naar toe ging, Er kwamen drie dingen naar voren die minimaal 50% van de tijd in beslag namen en waar we iets aan moesten doen.

  1. Administratie rondom de leden
  2. Het maken en onderhouden van de schema’s
  3. De tijd op de weg

Hier wilde wij graag iets aan veranderen zodat we ons meer kunnen focussen op het geven van trainingen en het promoten van Sporten Voor Iedereen. We hebben 24 verschillende programma’s getest en VirtuaGym heeft alles wat wij nodig hebben. Het heeft de Nederlandse taal, het kantoor zit in Nederland en het is verreweg het meest Ā uitgebreide platform. Vooral de vrije oefeningen die erin zitten en waar wij het meest in geloven zijn super uitgebreid en de uitleg is duidelijk. Het is onze visie in een mooi jasje.

Het programma geeft ons ook de mogelijkheid om op afstand mensen te begeleiden. Hierdoor kan ik (Manno) ook mensen in Nederland trainen terwijl ik werkzaam ben in Bangkok. Dit helpt ons het bedrijf te laten groeien.

Voor de leden (jullie) heeft het vele mogelijkheden. Er is een community, je kan de oefeningen in een app zien en je voeding bijhouden. Wij kunnen challenges opzetten die jou motiveren net een stapje verder te gaan en het biedt ons de kans om jullie 24/7 service te kunnen verlenen. Het programma helpt ons een volgende stap te maken.

Wij horen graag ook van jullie wat jullie van het programma vinden en geven de feedback graag door.

Je vindt hier een uitgebreide uitleg hoe je VirtuaGym kan downloaden en gebruiken.