×
HOME
/
BLOG
/

Samenwerking met VirtuaGym & YourGoals

Graag deel ik met jullie waarom een samenwerking met VirtuaGym aanga en waarom het mij en jullie ontzettend veel gaat helpen.

Ik ben gaan kijken wat veel tijd kost. Er kwamen drie dingen naar voren die minimaal 50% van de tijd in beslag namen en waar ik iets aan moest doen.

  1. Administratie rondom de leden
  2. Het maken en onderhouden van de schema's
  3. De tijd op de weg

Hier wilde ik graag iets aan veranderen zodat ik mij meer kan focussen op het geven van trainingen en het promoten van Sporten Voor Iedereen. Daarom ben ik 24 verschillende programma's gaan testen en VirtuaGym heeft alles wat ik nodig heb. Zoals de Nederlandse taal, het kantoor zit in Nederland en het is verreweg het meest uitgebreide platform. Vooral de vrije oefeningen die erin zitten zijn super uitgebreid en de uitleg is duidelijk. Het is mijn visie in een mooi jasje.

Wat bied het jullie:

Voor de leden (jullie) heeft het vele mogelijkheden. Zoals, een community, je kan de oefeningen in een app zien en je voeding bijhouden. Ik kan challenges opzetten die jou motiveren net een stapje verder te gaan. Maar het biedt mij ook de kans om jullie 24/7 service te kunnen verlenen. Het programma helpt mij een volgende stap te maken. Dit zijn de redenen om voor de samenwerking met Virtuagym te kiezen.

Door samen een community op te bouwen kunnen we er voor elkaar zijn. Samen aan doelen werken en samen kiezen voor een gezonde leefstijl. Elkaar motiveren om te blijven trainen en vooral veel plezier met elkaar te hebben. 

Ik hoor graag van jullie wat jullie van het programma vinden en geven de feedback graag door. En denk eraan alle feedback is welkom. Zowel positief als opbouwend!

Je vindt hier een uitgebreide uitleg hoe je VirtuaGym kan downloaden en gebruiken.

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram