×
HOME
/
BLOG
/

Personal Training in Amsterdam - Hoe je de beste trainer vindt

Personal Training in Amsterdam

Een personal trainer: waarom niet? Maar het kiezen van personal training in Amsterdam die het beste bij je past is misschien geen gemakkelijke keuze. Je hebt een specifiek doel voor ogen, maar je motivatie schommelt, en je hebt het gevoel dat je een steun in de rug nodig hebt om vooruit te komen.

Personal trainers zijn niet langer voorbehouden aan Vips. Hier is wat je moet weten om er een te vinden die bij je past!

Vind de juiste personal training in Amsterdam

De eerste fundamentele stap is rondkijken om de personal trainers uit te kiezen die potentieel geschikt voor je zijn. Online zoeken kan een ontmoedigend avontuur zijn, dus is het gemakkelijker om met vrienden en familie te praten die dat al gedaan hebben en hun trainers rechtstreeks te ontmoeten.

Informeer eerst naar hun kwalificaties. Zo kun je er zeker van zijn dat ze de deskundigheid hebben om veilige en effectieve trainingsprogramma's te maken. Vraag hoe lang ze al in dit vak zitten en welke diploma's ze hebben.

Om je te helpen begrijpen of een potentiële trainer geschikt voor je is, stel je ze de volgende vragen:

 1. Wat is je ervaring met het werken met mensen zoals ik? (specificeer je doel)
 2. Welke resultaten heb je met je klanten bereikt? Hoe lang duurt het? 
 3. Kan ik met een van je klanten spreken? (Een goede trainer zou er geen probleem mee moeten hebben je referenties te geven)
 4. Hoe zou je je stijl omschrijven? (Sommige trainers zijn zachtaardig en bemoedigend, terwijl anderen wat agressiever zijn)
 5. Wat zijn je tarieven? 
 6. Bied je sessies met kleine groepen of andere diensten aan?

Kijk, indien mogelijk, hoe de trainer met een andere cliënt werkt. Het kost haast geen tijd om te zien of de trainer voldoende tijd aan de cliënt besteedt. Lang verhaal kort, het is van essentieel belang dat er een goede verstandhouding tussen jullie is.

Personal training in Amsterdam

Richt je met personal training op specifieke doelen

Bespreek voor het begin van je eerste trainingssessie je doelen met je trainer, zodat deze het juiste programma kan opstellen om ze te bereiken.

Deze voorbereidingsfase kan bestaan uit eerste metingen en oefeningen; noteer deze waarden, en controleer ze later om te zien of je vooruitgang boekt. Afhankelijk van de trainer en je doelen kun je ook het lichaamsvetpercentage, de aerobe en cardiovasculaire conditie, en het lichaamsgewicht meten.

Ontwikkel een sterke relatie 

Let er tijdens de eerste paar sessies op hoe jij en je trainer op elkaar afgestemd zijn. Begrijp je wat de trainer je zegt te doen? Kunnen jullie effectief communiceren? Motiveert de feedback je, of frustreert die je alleen maar?

Je moet het gevoel hebben dat de personal trainer je helpt het beste in je naar boven te halen om je doelen te bereiken. 

Een goede personal trainer moet beschikbaar zijn om je vragen en twijfels te beantwoorden. Als iets niet werkt of niet prettig is, moet de trainer de flexibiliteit hebben om met je samen te werken en je routine effectief aan te passen.

Een goede trainer geeft je alles wat je nodig hebt om training een blijvend deel van je levensstijl te maken.

Hoe haal je het meeste uit je personal training in Amsterdam

Als je veel tijd en geld aan personal training besteedt, verdien je het om de best mogelijke resultaten te krijgen. Hier zijn zeven tips om er het beste uit te halen:

 • Wees op tijd
 • Volg de stopwatch 
 • Eet goed
 • Speel niet vals
 • Slaap goed
 • Wees eerlijk
 • Zet je voor de volle honderd procent in

Personal training in Amsterdam met YourGoals

Personal training in Amsterdam
 • Vermijd je het passen van kleding steeds meer?
 • Ben je ontevreden over hoe je eruit ziet?
 • Heb je het gevoel dat je meer energie nodig hebt?
 • Wil je meer tijd aan jezelf besteden en meer aandacht aan jezelf geven?
 • Heb je het gevoel dat je weinig controle hebt over je leven en gezondheid?
 • Beloof je steeds te gaan sporten, maar doe je het niet?
 • Of maak je vaak een frisse start maar lukt het je niet om het vol te houden?

Kortom: zit je niet lekker in je vel, dan kun je bij YourGoals in 12 weken die energieke, fitte vrouw worden die je altijd al wilde zijn.

Klik hier voor meer info, of plan meteen een gratis adviesgesprek in.

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram