Even voorstellen: Miou

Het begin van YourGoals

Mijn naam is Miou. In 2014 ben ik begonnen met YourGoals – vertaald ‘Jouw Doelen’, alleen klinkt dat wat minder lekker. Dit doe ik samen met mijn broer Manno. We hebben altijd al dezelfde interesse gehad in sport en gezondheid en Manno is daarnaast een held in online marketing. Dit betekent dat hij mij goed kan helpen om YourGoals beter op de kaart te krijgen. Terwijl ik me ondertussen kan focussen op mijn ontwikkeling in training geven, begeleiden en het verspreiden van mijn visie op een gezond leven.

Gezondheid

Gezondheid is belangrijk voor mij, dit is zelfs de reden geweest dat ik begonnen ben met YourGoals. Ik heb jaren in de zorg gewerkt en vele zieke en ongezonde mensen gezien. Daarnaast heb ik op persoonlijk vlak van heel dichtbij meegemaakt wat het betekent wanneer je gezondheid je in de steek laat, doordat mijn beide ouders ongeneeslijk ziek werden en hierdoor jong gestorven zijn.

Door hun ziekte ben ik me bewuster gaan worden van mijn eigen gezondheid en leefstijl. Ik ben regelmatig gaan trainen, ben gestopt met het drinken van alcohol en eet vijf dagen per week veganistisch. Sinds ik dit doe voel ik me fitter, gezonder en ben ik haast nooit meer ziek. In de opvolgende jaren ben ik een sportopleiding gaan volgen en ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige. Op dit moment ben ik nog steeds actief bezig mezelf te ontwikkelen  en mijn kennis over het vak up-to-date te houden, dit doe ik door zoveel mogelijk cursussen en opleidingen te doen. De kennis die ik opdoe neem ik mee in mijn voedingsbegeleidingen en trainingen.

Anderen helpen met hun gezondheid

Naast dat ik goed voor mezelf wil zorgen, heb ik ook altijd voor anderen willen zorgen. In 2014 heb ik ervoor gekozen dit door middel van sport en coaching te doen. Door anderen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze gezondere keuzes gaan maken – ten opzichte van voeding gaan ook deze mensen zich fitter, sterker en gezonder voelen. Ik heb zelf lange tijd krav maga en thaiboksen gedaan. Deze sporten maakte dat ik mijn energie kwijt kon en dat ik mij zekerder voelde. Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om je zekerder en sterker te voelen heb ik  krav maga- en kickboksen elementen in de trainingen van YourGoals verwerkt. .

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik het liefst in de natuur train en werk. De buitenlucht zorgt er bij mij voor dat ik me vrij en onoverwinnelijk voel. Het is mooi meegenomen  dat ik alle seizoenen fantastisch vind. Winter mijn favoriet, dus zelfs wanneer het bitterkoud is en het de hele dag regent sta ik met een glimlach training te geven. Dit heeft een positief effect op de persoon aan wie ik de training geef  en als ik ervoor kan zorgen dat iedereen die training krijgt bij YourGoals met positieve energie weggaat na een training is mijn dag gemaakt. Daar wordt ik gelukkig van.

Op dit moment is Amsterdam-West voornamelijk mijn werkgebied. Maar, mijn doel is om met YourGoals zoveel mogelijk mensen te bereiken, dus ik train net zo liefst in andere stadsdelen van Amsterdam en daar buiten.

Maatschappelijk aandeel

Naast het geven van Personal Training en Bootcamp werk ik ook nog aan een aantal andere projecten via de gemeente en stichtingen om ouderen, migranten vrouwen en volwassen met overgewicht aan het bewegen te krijgen. Dit zijn projecten waar ik heel veel voldoening uithaal.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om ook een aandeel in de maatschappij te hebben, om iets te betekenen voor mensen die bijvoorbeeld personal training heel goed kunnen gebruiken in hun leven maar het niet kunnen veroorloven. Daarom hebben wij de stichting YourGoals | Sporten voor iedereen, in het leven geroepen. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk mensen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

Heb je vragen of wil je meer weten laat het me dan weten!

Ciao!