×
HOME
/
BLOG
/

De 8 leukste fitnesslessen in Amsterdam

leukste fitnesslessen in Amsterdam

Leg je glas wijn en pizza neer.

De zomer is klaar voor je, en we nemen dit jaar geen genoegen met een slap lichaam. Op dit moment moet je je klaarmaken om deze zomer te slayen met je sterke bikinilichaam.

Als je denkt dat alleen een personal trainer in een sportschool je kan helpen je fitness doelen te bereiken en je lichaam strakker te maken, denk dan twee keer na.

Trainingen in de sportschool kunnen saai zijn, zeker als je niet traint om een wedstrijd te winnen. Ben je het zat om opgesloten te zitten binnen de vier muren van de sportschool saaie crunches te doen? 

In Amsterdam zijn fitnesslessen in de open lucht als restaurants: je hebt de go-to's, en de top-reviewed plaatsen, de verborgen juweeltjes, en de plekken waar je vrienden je naartoe slepen. Ik weet zeker dat je de vergelijking begrijpt, als je hier woont weet je dat deze stad zowat alles te bieden heeft.

Je afwenden van de loopband heeft nog nooit zo goed geklonken. Doe je sportkleding aan en probeer nu een van de fitness lessen die Amsterdam nu al veroveren.

8 Leuke fitnesslessen in Amsterdam om nu al te volgen

1. YourGoals

Gooi wat zonnebrandcrème op en doe mee met deze top outdoor fitness les. Ben je moe van steeds hetzelfde landschap, de vieze, hete sportscholen? Ga dan naar buiten, geniet van de frisse lucht en kom in je beste vorm met YourGoals!

Bootcamps in Amsterdam West

De eigenaresse, Miou, organiseert in Amsterdam West fitnesslessen voor alleen vrouwen, met de nadruk op HIIT en zelfverdediging. Je zult er zeker wat connecties maken, want zweten is veel leuker als je leuke mensen hebt om het mee te doen! Met oefeningen die voor alle niveaus aangepast zijn, push je je lichaam en geest naar een hoger niveau en bereik je snel resultaat. 

Wil je meer weten? Kijk HIER op de website en schrijf je in voor een gratis les (je mag ook vrienden meenemen).

2. kNOT Dans

Ze bieden een beginners- en een gevorderd niveau les in Aerial Dance- Hammock. Ze richten zich op het ontwikkelen van de bouwstenen die nodig zijn om een luchtdanseres te worden. Deze les is perfect voor iedereen die graag in de lucht zou willen dansen. 

3. Pure Pilates Amsterdam

Ze vormen een bekwaam team van Pilates experts die zich toeleggen op het geven van de hoogste standaard van klassieke apparatentraining. Ongeacht je fitnessniveau krijg je een uitdagende en leuke workout die veilig op je persoonlijke behoeften is afgestemd.

Pilates zal je helpen je lichaam te verstevigen, je kern te versterken, je flexibiliteit te vergroten en een sterke, gezonde ruggengraat te krijgen.

4. Thrive Yoga

Ervaar een van de nieuwe yogatrends, 'vliegende' yoga, bij Thrive Yoga Zeeburg! Daag je lichaam en geest uit en voel de vrijheid en het plezier van in de lucht zijn. Luchtyoga biedt de mogelijkheid om Yoga met een nieuwe dimensie te ervaren.

Het versmelt traditionele yogahoudingen met luchtacrobatische technieken, waarbij een stoffen hangmat op heuphoogte wordt opgehangen om steun en hulp te bieden. 

5. Jeny's Pole Dance

Paaldansen is een full-body workout zonder zware gewichten of saaie loopbanden. Je traint elke spier in je lichaam, maar vooral je kern, armen en benen. Paaldansen is perfect voor wie niet veel kracht heeft en geïnteresseerd is in het opbouwen van een stevige kern. Bovendien zorgt paaldansen voor zowel lichamelijke als geestelijke ontwikkeling, maar pas op, het kan erg verslavend zijn!

6. Velo Amsterdam

Een total body cycling workout van 45 minuten met hoge intensiteit, geschikt voor alle niveaus. Wie van een extra trap op de pedalen houdt, kan meedoen aan een rit van 60 of 90 minuten. Ze organiseren ook hun eigen thema-ritten die meer specifieke deuntjes binnen hun favoriete genre brengen, zoals Dutch Hip Hop, Mixtapes, Caribbean Vibes, Disco, en nog veel meer. Het maakt niet uit wat het genre is; ze beloven dat het leuk en uitdagend zal zijn voor alle niveaus.

7. Spally's Kickboxing

Als je de juiste plaats zoekt om kickbokstraining te doen en je vaardigheden en uithoudingsvermogen te verbeteren, dan ben je bij Sally's Kickboxing aan het juiste adres. Ze geven technieklessen en zware zaklessen in Amsterdam Oost, en hun trainers zijn op verzoek ook beschikbaar voor persoonlijke trainingssessies.

Skate Dance

Nog nooit op acht wielen gestaan maar wil je het toch proberen? Ga dan eens kijken bij Skate Dance. Ze bieden beginnerslessen en op verzoek ook workshops voor familie en vrienden. Ze organiseren ook evenementen door het hele land, wat zo leuk is. Dus trek je schaatsen aan en blijf rollen!

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram