×
HOME
/
BLOG
/

Beste Bootcamps voor vrouwen in Amsterdam West - Wat kun je verwachten?

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een training die je conditie snel en effectief kan verbeteren, vooral in combinatie met de juiste voeding. De training vindt idealiter buiten plaats, meestal in openbare parken of groene gebieden met slechts minimale toestellen. 
De training gebeurt in groepslessen, en hoewel deze programma's in eerste instantie gemaakt werden voor intensieve training, zijn ze aan te passen aan alle niveaus. We zetten voor jou op een rij wat de beste bootcamps voor vrouwen in Amsterdam West zijn. Lees verder!

Wat zijn de beste Bootcamps voor vrouwen in Amsterdam West?

YourGoals 

Beste Bootcamps in Amsterdam

Fit&Safe is een outdoor bootcamp training voor alleen vrouwen, met als doel meer te bereiken dan alleen trainen om fit te worden. De aangeleerde zelfverdedigingstechnieken zijn gericht op het verbeteren van zelfvertrouwen en weerbaarheid, zodat vrouwen zich beter in hun vel en in hun leven voelen. De oefeningen worden aan elke lichamelijke conditie aangepast om veilige en aangename trainingssessies te garanderen. Verwacht speelse, uitdagende en leuke trainingssessies in het Westerpark en Erasmuspark van een uur lang. De trainingen zijn gericht op kracht, conditie, en zelfverdedigingstechnieken. De groepen zijn niet groter dan twaalf personen, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt.

Wil je meer weten? Kijk HIER op de website en schrijf je in voor een gratis les (je mag ook vrienden meenemen).

Calisthenics Amsterdam

Een urban gym met bars en gewichten, verscholen tussen oude scheepswerf containers in het noorden van Amsterdam. Bij Calisthenics Amsterdam tillen ze street work-outs naar een heel nieuw niveau. Ze leggen de nadruk op mobiliteit en trainen met je eigen lichaamsgewicht - iets wat erg lijkt op gymnastiek, maar dan met een rauw en stedelijk tintje. De work-outs zijn gemakkelijk aan te passen aan ieders niveau. De training staat open voor iedereen om mee te doen en plezier te hebben.

Kettlebell Outdoor

Ze bieden een breed scala aan buitenlessen op hoge intensiteit waaruit je kunt kiezen passend bij je doelen. Hun training is meer van het intense soort dat uithoudingsvermogen, explosiviteit en kracht bevordert. De lessen kunnen zwaar zijn, maar als je ervan houdt jezelf uit te dagen, zul je genieten van hun grote verscheidenheid aan oefeningen die de mobiliteit, het evenwicht en de coördinatie verbeteren.

StrongWithNath

Haar trainingen zijn afgestemd op alle fitnessniveaus, van absolute beginners tot gevorderde fitness fanaten. Ze helpt mensen van alle leeftijden om fit te worden, strakker te worden, af te vallen, of gewoon hun gezondheid en welzijn op peil te houden. Ze biedt hulp en ondersteuning tijdens het hele proces.

Fitmundo

Beste Bootcamps in Amsterdam

Ze bieden het hele jaar door bootcamp, ongeacht je fitnessniveau, met een 10-rittenkaart die een jaar geldig is en op elke locatie gebruikt kan worden. Ze hebben 14 locaties, en elke week is er een nieuwe bootcamp gericht op vetverlies, kracht, en plezier.

Wilson's Workout

Beste Bootcamps in Amsterdam

Het is een groepstraining in de buitenlucht van een uur die op twee plaatsen in Amsterdam plaatsvindt. De lessen zijn een mix van kracht- en cardio-activiteiten voor alle fitnessniveaus. Bovendien bieden ze een gratis proefsessie aan.

Wat kun je verwachten van deze bootcamps voor vrouwen?

Een voorbeeld Bootcamp training heeft 4 fasen:

 1. Warming-up: 7-10 minuten hardlopen op gemiddelde intensiteit en losmakende oefeningen.
 2. Training: 40/50 minuten aerobe en anaerobe circuits, intervaltraining, conditietests, krachttraining, zwemmen, en andere. 
 3. Cooling-down fase: 5/10 minuten joggen
 4. Stretching: 10 minuten strekken, pilates, yoga, of gewrichtsmobiliteit.

Hoewel de trainingen hetzelfde hoofddoel hebben, heeft elke trainer een eigen werkwijzen en trainingen die rekening houden met het fitnessniveau van de groepsleden. 

Enkele van de activiteiten in Bootcamps in Amsterdam West zijn:

 • Vechtsporten
 • Touwtje springen
 • Hardlopen
 • Rekken
 • Yoga
 • Pilates
 • Oefeningen met gewichten
 • Optrekken, opdrukken, werpen
 • Buikspieren

De belangrijkste gezondheidsvoordelen van Bootcamps

 • Gewichtsverlies na een paar weken training
 • Toename van vetvrije spiermassa
 • Betere weerstand
 • Aanzienlijke verbetering van statisch en dynamisch evenwicht
 • Verminderde kans op stress en angst 
 • Verbeterd gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen, en besluitvaardigheid
Bootcamps in Amsterdam West

Voorbeeld van een vetverbrandende Bootcamp work-out:

De training bestaat uit 2 circuits met een hersteltijd van 1 minuut tussen de circuits. Herhaal het eerste en tweede circuit twee keer.

Begin altijd met een 7-10 minuten durende warming-up om:

 • De lichaamstemperatuur te verhogen
 • De bloedsomloop te verbeteren
 • De flexibiliteit van de gewrichten te verbeteren

Circuit #1

 • 10 burpees
 • 15 jumping squats
 • 10 squats
 • 15 push-ups
 • 10 jumping jacks
 • 15 dead bugs

Rust: 1 minuut 

Circuit #2

 • 40 mountain climbers
 • 15 tricep dips
 • 15 push-ups
 • 30 lunges
 • 20 wisselende crunches
 • 30 sec. plank

Rust: 1 minuut 

Herhaal!

Waarom is betalen voor Bootcamp lessen meer waard dan een sportschool abonnement?

Met een sportschool abonnement heb je toegang tot een verscheidenheid aan lessen en trainingsapparatuur. De meeste mensen hebben echter geen idee wat ze aan het doen zijn of hoe ze een effectief trainingsschema moeten maken. Uiteindelijk zullen ze afhaken, en dat is hoe sportscholen hun geld verdienen. 

Bootcamp lessen lijken meer op een begeleide les, die de hele week effectieve en evenwichtige work-outs biedt. Ze zijn zowel geschikt voor beginnende als voor gevorderde sporters.

In tegenstelling tot sportschool lidmaatschappen, krijg je met Bootcamps persoonlijke aandacht van een gediplomeerde trainer zonder de extra kosten van het inhuren van een personal trainer. Bovendien brengen ze je in een gemeenschap die je gemotiveerd houdt om op te komen dagen en je verantwoordelijk houdt. 

Als het om doelen gaat, waarom zou je dan nog een jaar verspillen?

Als je al naar een sportschool bent geweest en de moed liet zakken, is het misschien tijd om de andere weg te overwegen. 

Waarom Fit & Safe de meest gehypte fitnessles in Amsterdam is? 

Simpel gezegd is het meer dan een outdoor work-out groep. 

Het is een leuke en ondersteunende community die de liefde voor fitheid omarmt. Het gaat gepaard met gegiechel en gelach, zodat niemand er alleen voor staat. Leden van alle leeftijden en achtergronden zijn er voor elkaar. Het maakt niet uit of het regenachtig of stralend weer is, winderig of zelfs besneeuwd, de Fit & Safe groep blijven doorgaan. Er is altijd iemand om je te motiveren. 

Fit & Safe is niet zomaar een bootcamp groep. Het is een plek waar je even weg bent uit de chaos van het leven, wat frisse lucht inademt, en nieuwe energie in je leven brengt.  

Bootcamps in Amsterdam West

Dus, wie schrijft zich in voor de Fit & Safe bootcamps voor vrouwen?

Iedereen die afgemat is door de overhypte sportschoolcultuur en op zoek is naar iets natuurlijkers. Iedereen die merkt dat ze geen idee hebben van wat ze in de sportschool aan het doen zijn en hoe ze een effectief trainingsschema kunnen maken en uiteindelijk uitdijen. Iedereen die gemotiveerd is om een nieuwe richting in te slaan voor zijn lichamelijk en geestelijk welzijn.

Ze worden beschouwd als hoge intensiteit training, intenser dan veel trainingen in sportscholen. Maarde Fit & Safe bootcamps zijn ook geschikt voor wie nog niet zo lang traint. We nemen een geleidelijke weg die je in staat stelt jezelf naar steeds ambitieuzere doelen en resultaten te duwen.

Je verbrandt meer calorieën; je krijgt een goedgevormd lichaam, sterke en soepele spieren, en snelle resultaten, vooral als je lichaamsbeweging combineert met goede eetgewoonten.

In tegenstelling tot sportschool lidmaatschappen, krijg je bij Fit & Safe bootcamp persoonlijke aandacht van Miou, een leider in de fitness gemeenschap, en een gecertificeerde trainer, zonder de extra kosten voor het inhuren van een personal trainer. Bovendien brengen we je in een community die je gemotiveerd houdt om op te dagen. 

Als je al naar een sportschool bent geweest en van de wagen bent gevallen, is het misschien tijd om de andere weg te overwegen. 

Wat kun je verwachten bij de Fit & Safe bootcamp les van YourGoals? 

 • Uitdagende en superleuke trainingssessies in het Westerpark en Erasmuspark van Amsterdam. Bootcamps voor vrouwen die er voor gaan!
 • Een uur vol krachttraining, conditie, en zelfverdedigingstechnieken met behulp van kettlebells, elastieken, trapkussens, bokshandschoenen, en je eigen lichaamsgewicht. 
 • De trainingen bestaan vooral uit natuurlijke oefeningen zoals rennen, springen, trekken en duwen. 
 • Een kleine groep van niet meer dan twaalf mensen, zodat iedereen evenveel aandacht krijgt.
 • Veel plezier en genot en een bevredigend gevoel aan het eind van de sessie zijn 100% gegarandeerd!

Ben je enthousiast om mee te doen met de pret? Hier is een gratis proefles voor je!

Als het om doelen gaat, waarom zou je dan nog een jaar verspillen? Als je er klaar voor bent om controle te nemen op de goede, ouderwetse, en natuurlijke manier, neem dan contact op om meer te weten te komen over onze les en hoe die je kan helpen.

Klik hier voor meer informatie en om je eerste bootcamp sessie te plannen!

Vraag vandaag een gratis intake aan.
Vraag de intake aan en ontdek wat je doelstellingen zijn en hoe je deze het beste kan behalen.
Gratis Intake
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram