×
Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Wil jij afvallen, in Amsterdam? Dan help ik je! We werken aan je kracht en je conditie, maar ook aan je zelfvertrouwen, voeding en mentale conditie. Zo bereik je jouw doel. Binnen  12 weken zie jij al resultaat!

WERK AAN JE LIJF, CONDITIE & ZELFVERTROUWEN

 

GECERTIFICEERDE TRAINER, VEILIG TRAINEN

 

FLEXIBLE ABONNEMENTEN, GEEN KLEINE LETTERTJES

 

GEGARANDEERDE RESULTATEN

Stuur vandaag een bericht en boek binnen 12 weken resultaat.
Groepstraining, kleine groepjes met vrienden of 1-op-1 training. Start vandaag. 
An error occur while processing...
Home
/
Afvallen in Amsterdam

wij werken samen met:

ZIJ VINDEN HET SUPER TOF

YourGoals helpt mij
met my goals.
De trainingen van Miou zijn afwisselend en nooit saai. Ze weet iedereen persoonlijk te motiveren en hun eigen doelen te bereiken. Door de laagdrempeligheid van de lessen wil je juist komen als je even niet lekker in je vel zit, want Miou sleept je daar gelijk weer uit
- Puck
De Fit & Safe trainingen
van Miou brengen enorm
veel positiviteit in mijn
leven.
Miou is een betrokken en energieke coach die elke training gevarieerd weet te maken en je stimuleert om telkens tot het uiterste te gaan.
- Janneke
De Fit & Save training
is een geweldige
combinatie van Bootcamp
en zelfverdediging.
Je werkt in de training aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen. Ik voel dat ik zelfverzekerder ben en lekkerder in mijn vel zit.
- Lisanne

Afvallen in Amsterdam

Keto, Paleo, shakes, koolhydratenarm dieet, afslankpillen… allemaal wondermiddelen waarmee de kilo’s eraf hadden moeten vliegen. 
Zitten ze er nog steeds aan? Voel je niet rot, de meeste mensen vinden het lastig om gewicht te verliezen. En vooral om dat gewicht eraf te houden. 
Wat wel werkt? Een verandering in je levensstijl. Lees hoe ik je begeleid bij afvallen, in Amsterdam!
voor vrouwen
overgewicht

Afvallen in Amsterdam onder begeleiding van YourGoals

In 2020 had 50,0% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder matig of ernstig overgewicht. Dat kan zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. 
Maar de meesten van ons voelen zich gewoon niet prettig met overgewicht, en minder zelfverzekerd. Afvallen dus! 
Met een enorme selectie aan methodes en diëten is het soms lastig om iets te kiezen dat werkt voor jou. 
Je hebt je doel al helder - gewicht verliezen - maar hoe pak je het aan? Ik help je bij het afvallen, in Amsterdam.

Hoe help ik je in de strijd tegen de kilo's?

YourGoals betekent ‘jouw doelen’. In dit geval is jouw doel al helder: afvallen. De basis hiervoor is een verandering in leefstijl. Zo verlies je gewicht, en blijft het ook weg. We beginnen met lichaamsbeweging. Dat kan op drie manieren:
* Met personal training
* Small group training (hierbij ‘deel’ je een personal trainer met een klein groepje)
* Door bootcamplessen te volgen
Een combinatie van bootcamp en individuele trainingen is ook uitstekend mogelijk. 
Om blijvend af te vallen is personal training een goede start. Dit gaat namelijk veel verder dan alleen lichaamsbeweging.
jou doelen
personal training

Afvallen met personal training in Amsterdam

Bij personal training gaan we verder dan sporten.  
We doen regelmatig metingen, om je vooruitgang goed in de gaten te houden. 
Uiteraard beginnen we daar ook mee. De meting vindt vervolgens iedere maand plaats, en bestaat uit een fittest met kracht- en conditie onderdelen, het opmeten van je vetpercentage en de omvang. 
Daarnaast geef ik uitgebreid voedingsadvies, én begeleiding bij het mentale gedeelte. 
Die zijn allemaal met elkaar verbonden, en door aandacht aan al die aspecten te geven wordt het afvallen succesvol. En blijvend.

Small group training om af te vallen

Bij small group training is de aanpak in principe hetzelfde als wanneer je één op één aan de slag gaat met personal training. 
We doen ook metingen en brengen de ontwikkelingen in kaart. Het enige verschil is dat je de trainer ‘deelt’ met een kleine groep mensen. 
Je krijgt minder individuele aandacht, maar je kunt wel energie halen uit het trainen met anderen. Ervaringen delen werkt voor sommige mensen heel goed. 
Spoiler alert: het is niet makkelijker, en je kunt ook niet smokkelen tijdens de small group training. Tenminste niet als je je doel wilt behalen!
small group training
voeding

Voeding is ook erg belangrijk

Het is heel belangrijk om kritisch te kijken naar je voeding als je wilt afvallen. In principe val je af wanneer je minder calorieën inneemt dan dat je verbrand. Toch is het niet zo simpel: waar die calorieën vandaan komen maakt ook een verschil (pizza of groenten), en je hebt ook een voedingsbodem nodig om te kunnen sporten. Eten is tenslotte ook je energiebron. Daarom werken crash diëten ook niet, en zeker niet op de lange termijn. Dat zijn geen realistische oplossingen. Samen kijken we naar je eetgewoonten, en waar voor jou winst te behalen valt. Ik bied je gezondere oplossingen, die ook bijdragen aan gewichtsverlies. Maar die ook lekker zijn. Dat maakt het goed vol te houden.

Beweging, voeding en mentale kracht helpen bij afvallen met YourGoals in Amsterdam

‘Coaching’ is een beetje een hip woord geworden. Een trainer is natuurlijk ook een coach. Ik ga alleen een stapje verder, en kijk ook naar jouw mentale welzijn. Sowieso is het belangrijk wanneer je wilt afvallen om het complete plaatje aan te pakken:
* Beweging
* Voeding
* Mentale kracht
Door in alle drie ‘fit’ te worden, boek je resultaten die blijvend zijn. Je omarmt een nieuwe levensstijl, die gezonder is. En waarmee jij je beter voelt. Je wordt mentaal sowieso sterker wanneer je gewicht verliest. Je wordt fysiek sterker, ziet lijf ziet er beter uit en je voelt je gezond. De mentale kracht is nodig om het vol te houden. Daarom ben ik 24/7 bereikbaar om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt. Samen houden we het vol, net zolang tot het doel is bereikt (en het liefst daarna ook nog).
mentale kracht
in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht

Of je nu kiest voor personal training, small group training of meedoet aan de bootcamps: we trainen in de buitenlucht. We gebruiken hierbij ons eigen lichaamsgewicht als tool, net als bankjes of picknicktafels. Ook neem ik regelmatig fitnessattributen mee, zoals kettlebells, elastieken, trapkussens etc. Buiten sporten heeft een groot aantal voordelen:

* Het verhoogt je geluksgevoel. Buiten sporten is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid. Het helpt ook met de geestelijke gezondheid. Tijd doorbrengen in de natuur en het natuurlijke licht kan je gemoedstoestand verbeteren en stress en depressie verminderen. Lichaamsbeweging levert vergelijkbare voordelen op.

* Je staat buiten meer ‘aan’. Lichaamsbeweging in de buitenlucht stimuleert alle vijf zintuigen op een manier die binnenactiviteiten niet kunnen. Bovendien heeft buiten zijn in de natuur een positieve invloed op de hersenen, waardoor je je beter voelt over jezelf.

* Het vitamine D-niveau gaat omhoog. Vitamine D staat ook bekend als de "vitamine van de zonneschijn", omdat het in de huid wordt aangemaakt als die aan zonlicht wordt blootgesteld. Studies suggereren dat Vitamine D een beschermende werking heeft.

* Je sport langer en verbrandt meer calorieën. Uit onderzoek blijkt dat mensen die buiten sporten 10% meer calorieën verbranden als ze lopen of hardlopen dan wanneer ze op een loopband trainen met dezelfde snelheid. Als je buiten sport, biedt de omgeving afleiding van het zware werk van het sporten. Daardoor is de kans veel groter dat je uiteindelijk langer traint dan wanneer je binnen zou trainen.

Afvallen in Amsterdam met YourGoals

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om aan de slag te gaan met afvallen in Amsterdam, en er zijn ook verschillende trainers. Elk met hun eigen methoden. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je trainer. Daarom krijg je bij mij altijd een gratis proeftraining. We gaan veel samenwerken, en om jou lichamelijk en mentaal te kunnen ondersteunen is het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen. Zo bereiken we samen jouw doel: afvallen. Ik ben bovendien 24/7 bereikbaar, voor de moeilijke momenten!

In mijn trainingssessie maak ik bovendien veel gebruik van de combinatie van zelfverdediging en boksen met HIIT (High Interval Training). Waar bij het boksen de focus ligt op mentaal sterker worden. Het maakt mij niet uit hoe je eruit ziet. Je moet gaan houden van jezelf zoals je bent. Je moet blij zijn met jezelf, energie hebben om alles uit de dag te halen wat jij wilt. Dat je je dromen durft na streven.
voor vrouwen
voor vrouwen
01

Wie kan bij mij terecht?

Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar jouw intrinsieke motivatie. Bij YourGoals zijn we van mening dat er pas vooruitgang geboekt kan worden zodra het duidelijk is wáárom je bepaalde doelen hebt.

Wat schuilt er achter de wens om gewicht te verliezen, strakker of fysiek sterker te worden? Heb je misschien het gevoel dat je de laatste tijd de controle over je leven bent verloren en wil je deze terug? Wil je meer eigen- en zelfwaarde of heb je teveel innerlijke stress? Door duidelijk in kaart te brengen wát jij wilt bereiken, maken we een plan over hóe we dat gaan doen. Samen.

Wij gaan samen met jou aan de slag om een trainingsprogramma en voedingsadvies te creëren dat bij jouw leven aansluit. Een programma dat aansluit op jouw persoonlijke wensen, een programma waar je blijvend gemotiveerd van wordt. Zodat je binnen no-time met enthousiasme en plezier jouw gewenste resultaten boekt.

FAQs

Kunnen jullie mij helpen met afvallen?

Ja, dat kunnen wij. Het maakt niet uit of je 1, 5, 10 of 20 kilo wilt afvallen. Wij kunnen je daar bij helpen. Wat ons onderscheid van andere plekken waar je kunt afvallen. Wij willen dat je afvalt, maar het allerbelangrijkste is dat we ervoor willen zorgen dat het gewicht eraf blijft. We willen je van het jojo-effect afhelpen. Dat betekent dat het afvallen langzamer zal gaan. Je gaat niet op een crash dieet, je krijgt geen voedingslijsten mee naar huis. We gaan samen kijken hoe we je gedrag blijvend kunnen veranderen

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen 1-op-1 met een trainer wil werken aan gestelde doelen. Op deze manier zul je sneller resultaat boeken. En dan kun je denken aan doelen als afvallen, fitter worden, meer energie krijgen of meer zelfvertrouwen krijgen. Personal training is duurder omdat je alle tijd en aandacht van de trainer krijgt. Het is een investering in jezelf.

Hoeveel kost personal training?

Personal training is er vanaf €49,99 per training. Dus de kosten per maand zijn afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen, hoeveel begeleiding je wilt en hoelang je wilt investeren.

Wat is het voordeel van trainen met een personal trainer?

Een van de belangrijkste voordelen van trainen met een personal trainer is dat een personal trainer opgeleid is om anderen te leren hoe te trainen en te bewegen.

Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor jou doelen, is de kans kleiner dat je deze doelen gaat halen. Een simpel voorbeeld: Heb je als doel afvallen, en je doet alleen maar cardio-oefeningen, dan ga je je doel niet bereiken!

De uitleg en het corrigeren bij de uitvoering van oefeningen is heel belangrijk om het risico op blessures te verminderen. Veel mensen raken geblesseerd omdat ze niet weten hoe oefeningen goed uitgevoerd moeten worden. Dus het hebben van een personal trainer die je corrigeert en laat zien hoe een oefening goed uitgevoerd moet worden helpt je om zoveel mogelijk uit de trainingen te halen.

Iedereen is anders, iedereen heeft een ander doel, een ander verleden en andere kennis over trainen. En juist een personal trainer kan je niveau bepalen en je vanuit daar helpen om je doelen te halen. Of je nu voor het eerst in je leven gaat sporten of dat je regelmatig wedstrijden doet.

Een personal trainer is jou stok achter de deur. Je hebt altijd een afspraak staan die je niet zo maar kan afzeggen. Een traject met een personal trainer is een investering in jezelf. Of je nu 5 of 20 kg wilt afvallen. Je gaat aan de slag met haalbare en realistische doelen waardoor je je einddoel sneller zal halen. En zie je het even niet zitten is je personal er voor jou om je te blijven motiveren om te werken aan je doelen

Ben ik fit genoeg om te trainen met een personal trainer?

Ja zeker weten, iedereen is fit genoeg voor een personal trainer. Dat is namelijk het fijne aan een personal trainer. De trainingen worden volledig gemaakt naar jou niveau en jou doelen

Hoe ziet een personal training sessie eruit?

De inhoud van een training is sterk afhankelijk van de doelen die jij gesteld hebt. Daarom een voorbeeld van hoe een training eruit zou kunnen zien. Je begint altijd met een warming-up. Gevolgd door een circuit met verschillende kracht en conditieoefeningen, zoals squatten, push-ups, touwtje springen en planken. En daarna gaan de bokshandschoenen aan en gaan we aan de slag met boksen en zelfverdedigingstechnieken. Om af te sluiten met een cooling-down.

Hoe vaak in de week moet ik trainen?

Personal training adviseer ik 1-3 keer in de week. En je wilt in ieder geval 3-4 keer in de week aan het sporten zijn of intensief in beweging. Dus je kunt de personal training goed combineren met een extra trainingsschema of een flinke wandeling, hardlopen of iets dat bij jou past.

Hoelang duurt een trainingssessie?

Een trainingssessie is 60 minuten

Wat zijn de kwalificaties van de trainers bij YourGoals?

Alles trainers hebben minstens en Sport&Bewegen niveau 4 opleiden, ALO of vergelijkbaar in combinatie met aanvullende certificaten zoals: AALO fitness trainer, Strength coach Eleiko, Functional trainer Eleiko, Voedingsdeskundige Chivo, NASM, MILO. Als trainers blijven we ook ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en mentale ondersteuning.

Wat neem ik mee naar een training?

Een flesje water en eventueel een handdoek. Verder trek je schoenen en kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen en neem je voor de zekerheid een regenjas mee. In nederland weet je het maar nooit met de buien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een intake gesprek?

Je kunt het contact formulier invullen boven aan de pagina. Of stuur een WhatsApp of mail, dan plannen we zo snel mogelijk iets in.

Kan ik samen met iemand anders trainen?

Ja, dat kan zeker. Je kunt met maximaal 4 personen samen trainen met personal training. Het trainen samen met vrienden, partner of familie kan je extra stimuleren om te blijven werken aan je doelen. Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden voor de doelen die jullie gesteld hebben. En op deze manier wordt personal training ook iets goedkoper omdat je een deel van de kosten deelt.

Hoelang moet ik trainen om mijn doel te behalen?

Dit hangt heel erg af van de doelen die je gesteld hebt. Bij YourGoals adviseren wij om voor tenminste 3 maanden een investering aan te gaan. Omdat je lichaam 8-12 weken nodig heeft om een verschil te gaan zien. En daarna is het vooral belangrijk om een leefstijl te creëren en daar is ook minstens 3-6 maanden voor nodig.

Wat kan ik verwachten bij YourGoals?

Bij de personal training van YourGoals zullen we aan de slag gaan met je hele lichaam en dan het lichamelijke aspect maar ook het mentale. We gaan kijken naar je hele leven. Naar je slaap, naar je rustmomenten, je vrije tijd, je werk, je thuissituatie, hoe beweeg je, hoe eet je. Naar het complete plaatje. Doordat we letterlijk in beweging komen tijdens de trainingen zal er veel meer er omheen ook in beweging komen. En samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans in je leven. Waar je tijd maakt om te sporten, gezond te eten en waar je tijd voor jezelf maakt.

De trainingen zullen altijd afwisselend en leuk zijn. Een combinatie van hard werken en plezier. We zorgen voor een leefstijl verandering. Je gaat niet op dieet, je krijgt geen voedingsschema’s en je wordt niet gedrild.
Je wordt met veel liefde begeleid om gezondere keuzes te maken die passen bij jou leven en situatie. Wij kiezen niet voor de quick fix, maar voor een verandering voor altijd.

BEKIJK ONZE FIT & SAFE VIDEO

WHAT ZEGGEN DE FIT & SAFE VROUWEN

Meld je vandaag aan voor een

GRATIS TRAINING

Doe nu mee met de Fit & Safe Workout van YourGoals.
 Combineer HIIT met zelfverdeHdiging. Ideaal voor fitte vrouwen die aan hun fitheid en zelfvertrouwen willen werken.
PAK HIER JE GRATIS TRAINING
© 2021 by YourGoals | All rights reserved. Powered by Orion | Online Course & Coaching Marketing Agency.
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram